Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila pentru baie in Chishinau
Mobila pentru baie in Chishinau

Mobila pentru baie in Chishinau

Decorarea camerei de baie necesită anumite capacități, pentru că în acest spațiu lucrul este efectuat în conformitate cu anumite reguli de economisire a spațiului din cauza comunicațiilor din sistemul de alimentare cu apă și canalizare, precum și unele restricții în folosirea materiei prime. Pentru baie sunt folosite materiale speciale, rezistente la grad sporit de umiditate.

Astfel de reguli țin și de mobila pentru baie făcuta la comandă. Umezeala nu trebuie să pătrundă sub pelicula decorativă sau vopsea. Mobila pentru camera de baie trebuie să fie neapărat cu efect de înstrăinare a apei (rezistentă la umezeală).

Camera de baie detestă dezordine și multitudine de mobilă pusă una peste alta, tocmai de aceea trebuie de gîndit minuțios merită oare de bătut cuie pentru un adițional raft?! Disponibilitatea obiectelor sanitare determină în mare măsură modul în care veți avea nevoie de a dota în continuare camera de baie cu mobila proiectată la comandă. Fiecare piesă de mobila de baie trebuie să ocupe pe cinste locul său în spațiu. Și nicidecum să fie incomodă sau de prisos. 

Mobila de baie ar trebui să fie nu doar frumoasă, dar, de asemenea, și comodă. Ar fi ideal ca toate obiectele de mobilă să se afle unul de altul la distanța de un braț. Dificultatea realizării unui proiect de design reușit într-o cameră de baie se datorează în exclusivitate umidității sporite. Această condiție nocivă asigură o deteriorare rapidă a mobilei, astfel încât piața de astăzi este dotată cu o mulțime de seturi de mobilier destinate special pentru astfel de încăperi. Dacă optați pentru obiecte sanitare din acril – atunci e cazul să alegeți mobila de baie de o culoare similară, pentru a evita contrastarea bruscă a nuanțelor.

Mobila de baie, sub formă de rafturi și dulapuri suplimentare ar trebui să posede un strat protector special și, în general, să treacă o procedură de prelucrare specială cu efect antiumiditate. Este important să se ia în considerare schimbările de temperatură, creșterea sporită a nivelului de umiditate – această încăpere este în continuă schimbare. Mulți clienți sunt preocupați de nivelul de confort în camera baie, deoarece petrec în ea o mare parte din timp liber. Neapărat e cazul să optați pentru un locușor de odihnă – precum un scaun moale sau o canapea de tip ottoman. Oglinda cu rafturi trebuie să fie amplasată comod deasupra lavoarului. În prezent, există o mulțime de companii străini și locale care produc mobila pentru baie la comandă. Dar totuși nu ezitați să atrageți atenția la preț. O mobila ieftina nicidecum nu va rezista în baie, fiind nimicită peste trei patru luni de umiditate și mucegai. Atrageți atenția la stratul protector cu care trebuie să fie acoperită mobila de baie, precum și calitatea furniturii (minerele și balamalele vor rugini, daca nu sunt din inox sau zinc). Multe companii încearcă să îndeplinească dorințele consumatorilor, astfel încât uită că un obiect frumos trebuie să fie tot atît de comod și tot atît de trainic. Deci calitatea și prețul contează, cu atît mai mult dacă e vorba de o cameră de baie.

Mobila pentru baie – o alegere ce cere neapărata responsabilitate!!!

În ceea ce privește preferințele de design, putem afirma cu siguranță că o cameră de baie modernă este divizată în două tipuri: prezența unor proporții geometrice clare și planificarea liberă. Liniile fine si formele geometrice precise în baie au fost întotdeauna în vogă. Liniile și tranzițiile fine, inclusiv și în ceea ce privește proiectarea și instalarea mobilei pentru baie au devenit extrem de populare in ultimii ani, ca urmare a apariției unor noi seturi de mobila personalizată creată de designeri de talie mondială. Ca de obicei pe prim plan este comoditatea, simplitatea, calitatea și caracterul practic.

În compania «ARAMA R»  la dispoziția Dumneavoastră va fi propusă o gamă largă de seturi de mobila pentru baie pentru diverse suprafețe (cît mici atît și mare), cu implementarea proiectelor personalizate, ideilor și preferințelor Dumneavoastră, precum și a celor mai recente tendințe din lumea modei.