Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Cum să alegi mobila potrivită pentru apartamentul tău- în Chișinău?
Cum să alegi mobila potrivită pentru apartamentul tău- în Chișinău?

Cum să alegi mobila potrivită pentru apartamentul tău- în Chișinău?

Aspectul apartamentului depinde în mare măsură de mobilier. Mobila este un răsfăț scump de aceea trebuie aleasă cu precauție, căci nu toți își pot permite să o schimbe la fel de des precum hainele din garderobă, nu ar trebui să vă grăbiți cumpărând cele mai scumpe canapele sau dulapuri care cu părere de rău pot fi nepractice. Compania noastră din Chișinău -vă propune nu doar un sortiment vast de produse, ci și sfaturi utile despre cum să alegeți mobilierul pentru apartamentul Dvs.

Cum trebuie să faceți alegerea corectă?

Studiați cu atenție forma, designul, culoarea, materialul și alte elemente importante, mobilierul trebuie să fie practic și comod, deoarece scopul principal este de a crea cele mai plăcute condiții de trai.

Probabil veți fi de acord că mobilierul de nuanțe închise -elegant șlefuit și strălucitor, se teme de umiditate și are nevoie de multă atenție în întreținere, deci nu este cea mai bună opțiune în ceea ce privește comoditatea, astfel de mobilier necesită să fie lustruit constant. Cu alte cuvinte, aspectul vizual plăcut se reduce la zero din cauza incomodității în folosire. Unul dintre principalele criterii de evaluare a mobilierului și scaunelor este stofa din care acestea sunt confecționate, merită să alegeți materialele care corespund designului camerei și, în același timp, nu necesită prea multă atenție în îngrijire.

Cum să alegi mobila pentru camera copiilor?

Cea mai bună opțiune este să plasați cele mai importante piese de mobilier (pat, dulap, masă pentru computer) unul lângă altul. Pentru ca în camera copiilor întotdeauna să existe loc pentru jucării noi, de asemenea aveți grijă de prezența sertarelor și rafturilor spațioase, care vă vor salva de jucării împrăștiate. Paturile supraetajate în Chișinău sunt o soluție excelentă într-o cameră destinată pentru doi copii, țineți cont de faptul ca acestea trebuie să fie sigure, treptele patului trebuie să fie de înălțime mică, iar marginile ar trebui să fie rotunjite.

Cum să alegi mobila pentru dormitor?

În designul dormitorului fără îndoială, patul este elementul dominant unde fiecare din noi își petrece măcar o treime din timpul liber, de aceea cea mai bună opțiune ar fi un model destul de mare cu o carcasă puternică, înainte de a efectua cumpărătura asigurați-vă că mobila nu emite sunete neplăcute precum scârțiitul.

Cum să alegi mobilierul pentru sufragerie?

Acordați atenție nu doar aspectului plăcut a mobilierului, dar și rezistenței, comodității și capacității sale de a rezista la lovituri și căderi. Atunci când alegeți mobilierul pentru sufragerie, țineți cont de faptul că de multe ori oaspeții își formează o opinie despre rafinamentul gustului și nivelul de bunăstare al proprietarilor anume după aspectul mobilei din odaie. Așadar, merită să investești timp și bani în alegerea unei mobile admirabile pentru această cameră.

Cum să alegi mobila pentru bucătărie?

Alegând mobila pentru bucătărie în Chișinău, acordați atenție dimensiunii, formei și materialelor din care este realizată rama și fațadele mobilierului. Materialele potrivite pentru mobila de bucătărie sunt PAL, MDF, plastic, lemn. Dacă dispuneți de spațiu liber atunci puteți opta pentru plasarea unei canapele, însă vă îndemnăm să alegeți modele nu prea voluminoase, de preferință tapițate în piele naturală sau artificială.

Cum să alegi mobila pentru hol?

Știați că amenajarea acestei camere are și unele distincții? Aici ar trebui să alegeți un mobilier nu doar frumos, ci compact și funcțional. Setul minim pentru hol include o oglindă, un cuier, un dulap și, desigur, un suport pentru încălțăminte. Toate aceste articole nu trebuie să ocupe mult spațiu, pentru a nu produce incomodități oaspeților atunci când vor intra în antreu.

Catalogul magazinului nostru conține o gamă largă de mobilier potrivit pentru apartamentul Dvs., deoarece noi avem grijă de preferințele clienților noștri!