Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila in Chisinau

Mobila in Chisinau

Majoritatea companiilor moderne, care se ocupă de confecționarea unei stilate mobile la comanda in Chisinau, își bucură clienții prin originalitatea designului și înaltele calități ale caracteristicilor varietății produselor de mobilier.

 

În segmentul dat al pieții demult s-au plasat cele mai renumite branduri. Și, desigur, printre multitudinea acestor companii, mulți clienți au reușit să aprecieze la justa valoare produsele companiei de mobilă din Chisinau «ARAMA R».

Compania noastră deservește absolut toate raioanele capitalei și iese pe piața regiunilor de vecinătate, asigurînd astfel tot teritoriul Republicii Moldova cu calitativele seturi de mobila la comanda la cele mai mici prețuri de producator. Mai mult de atît, în prezent ne putem bucura de colaborări fructuoase cu țările din europa, pentru care de asemenea producem mobila la comanda și efectuăm instalarea calitativă a acesteia. 

Dorim să remarcăm și show-roomul nostru, care ocupă o suprafață de peste 1500 de metri pătrați. Este un adevărat paradis pentru amatorii de shoping care au decis să-și reînoiască interiorul locuinței. 

Mobila se produce la comanda cît la nivel de econom clasă, atît și la nivelul unor creative și stilate realizări de design.  Compania propune spre realizare cît proiecte finite produse în serie, atît și proiecte cu mobila realizată la comanda individuală. În acest caz, aveți posibilitatea de a achiziționa luxuriantele seturi de mobila destinate pentru aranjamentul decorativ al oricărui interior.

Merită de apreciat și faptul, că în procesul de realizare a proiectelor de mobila, compania «ARAMA R» este axată în mod exclusiv pe colaborare de perspectivă. Ne este convenabil să realizăm mobila calitativă într-un aranjament variat, destinat pentru cumpărători cu diverse posibilități financiare. Prin urmare, locuitorii orașului Chisinau, cît și a altor municipii, au posibilitatea de a alege în dependență de posibilități și necesități. În pofida existenței unui număr mare de concurenți, mobila «ARAMA R» se bucură de o cerere considerabilă. În mod deosebit sunt populare seturi de mobila pentru living, dormitoare, mobila pentru copii și seturi le de mobila pentru bucatarie. Aici puteți ăntotdeauna alege produse după plac și gust. 

Crearea confortului în casa - este un lucru complicat, însă care aduce în schimb multă satisfacție. La organizarea eficientă a spațiului, chiar și în cea mai mică încăpere este posibil de amplasat tot necesarul. În acest scop, specialiștii noștri în proiectarea mobilei la comandă, vin cu soluții inovatoare în vederea optimizării spațiului locativ și realizării preferințelor clienților, creînd seturi de mobila la comanda menite de a transforma oricare locuință într-o ambianță de vis.

Mobila la comanda in Chisinau poate fi realizată în conformitate cu un proiect individual. În acest caz, pretul unui set de mobila finit va constitui suma a mai multor factori, și anume: materiale + termenii de realizare + furnitura (feronerie) + servicii de design (proiectare), etc .

Compania «ARAMA R» este gata de propune clienților săi o gamă largă de produse de mobila gata si la comanda in Chisinau, menită de a satisface gusturile și preferințele cumpărătorului. Mobila pentru copii este o temă deosebită. Pentru micii clienți noi am pregătit o sumedenie de surprize plăcute. Unul dintre cele mai populare seturi de mobila pentru copii rămîne a fi canapea cu mai multe nivele. Pentru maturi există posibilitatea de a alege variante exclusive de mobila produsă cît în Moldova, atît și în străinătate.