Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Uși de lemn în Moldova
Uși de lemn în Moldova

Uși de lemn în Moldova

Cum credeţi, care obiect de interior este cel mai trainic? Tapete? Nici într-un caz, ele pot fi încleiate de repetate ori. Ferestre termopan? - ele de asemenea pot fi schimbate. Pe cînd dacă vom atrage atenția la uși de interior, ne vom da seama că anume ele trăiesc cu noi o veșnicie fără a fi schimbate zeci de ani la rînd. Alegerea unei uși din lemn în Chisinau este o veritabilă delemă.

 Căci există puține companii care ar putea presta servicii de calitate și la un preț avantajos. Un alt aspect șa care trebuie să fie atrasă atenția este compatibilitatea ușii cu conceptul de design al apartamentului sau casei.

 Diversitatea modelelor de uși din lemn la comandă

Conform modalității de deschidere, modelele de uși se împart în:

  • Uși glisante (uși cupe). Asemenea modele deseori sunt foarte comode: pînza se ascunde în perete sau se trage ușor de-a lungul peretelui prin intermediul unui sistem de glisare cu reglaj și amortizor. Prin urmare, ușile nu ocupă mult spațiu și nu ascund suprafețe de interior. Cu atît mai mult, modele de uși de interior sunt ”oaspeți” a multor stiluri de interior, pentru că sunt frumoase, elegante și moderne. În ceea ce privește dezavantajele acestor modele, pot fi remarcate - izolare acustică redusă, imposibilitatea de a stopa mirosurile, tocmai din aceste considerente asemenea uși nu se recomandă a instala în bucătărie.
  • Usi pliante (mobile) sau usa paravan. Aceste usi perfect executa divizarea încăperii in zone. Ele pot fi instalate in dormitor sau salon, camera de baie sau camera vestiar (garderoba) în calitate de perete despărțitor. La confecționarea unor asemenea modele de usi la comanda in Chisinau sunt utilizate materiale naturale precum lemnul, cît și materialul artificial - plasticul, pentru amatorii unor elemente exotice - este aplicabila chiar și pielea artificială. Ușile pliante se deosebesc de predecesoarele sale prin ușurință, mobilitate și preț considerabil redus.
  • Uși cu deschidere simplă sunt cele mai populare modele de usi făcute la comandă în Moldova, care pot fi întîlnite practic în fiecare casă sau local public. Ele perfect rețin căldura, izolează sunetele și mirosul neplăcut, stopînd răspîndirea acestora. Unicul neajuns la asemenea uși este necesitatea unui spațiu pe care se va deschide ușa.

Ce rol joacă modelele de uși de interior în MD?

Datorită particularităților care sunt inerente fiecărui stil, modelele de uși de interior din lemn pot face concurență chiar și celor mai sofisticate accesorii de design de interior.

Usi clasice. În afară de frumusețe și caracter practic, ușile în stil clasic mereu arată elegant și nobil. Coincidența nuanței mobilei cu nuanța ușii sunt regulile indispensabile ale stilului clasic. În asemenea cazuri este permisă devierea nuanței cu 2-3 nuanțe de ton.

Hi - Tech. Ușile confecționate la comandă în stil Hi - Tech sunt destinate pentru interior spațios, cu aspect minimalist, multă lumină și aer în abundență. Podea monocromatică și tavan extensibil în nuanțe deschise, pastelate - o combinație ideală a stilului Hi - Tech.

Modern. Modelele de uși în stil modern pot fi realizate din materiale artificiale (DSP sau PAL, MDF) și naturale (lemn natural, spon), cu vitraj din sticla sau elemente decorative.

Diversitatea mochetelor de design de uși la comandă în Chișinău oferă posibilitate clienților să găsească pe plac modelul cel mai potrivit. Apelînd la serviciile companiei ARAMA R puteți beneficia de uși de calitate la preț avantajos și un sistem de reduceri la comenzi în volume mari.