Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila moale in Chisinau
Mobila moale in Chisinau

Mobila moale in Chisinau – asortiment si metode de îngrijire

Făcând comandă de mobila moale în salonul ARAMA din Chisinau, clienții pot fi siguri de corectitudinea alegerii efectuate. Aspectul estetic este o calitate importantă al oricărui mobilier. Dar aceasta nu este singura cerință pentru a crea un interior confortabil și frumos. Mobila tapițată trebui să fie produsă din materiale de calitate, cu folosirea mecanismelor de transformare fiabile și a unui cadru solid. Astfel de modele pot fi găsite în showroom-ul nostru.

Noi producem la comandă: 

  • Canapele tip colt (canapea colțar), canapele drepte, canapele modulare;
  • Canapele extensibele;
  •  Dormitoare;
  • Canapele pentru living;
  • Canapele pentru restaurant și cafenele;
  • Fotolii moi, fotolii extensibile;
  • Pufuri moi, fotolii cu cotiere etc;
  • Scaune cu cotiere și fără;

Stofa și pielea artificială  sunt elementele de bază folosite în calitate de tapițerie pentru mobile moale ARAMA din Chisinau. Carcasa poate fi tradițională sau metalică, care este deosebit de rezistentă. Există modele cu saltele ortopedice - blocuri de arcuri independente sau cu paralon cu densitate mare.

Mobila moale direct de la producător

Mobila tapitata md de la producătorul „ARAMA-R” este produsă pe echipamente moderne italiene de înaltă calitate. Pentru tapițerie sunt utilizează stofe care nu pierd culoarea sub influența razelor solare și nu sunt complicate la întreținere.

Cum se îngrijește mobila moale

Pentru ca setul de mobila moale să servească mult timp și să arate mereu ca nou, trebuie să respectați regulile principale de îngrijire. În primul rând, pentru a îndepărta praful, trebuie să-l aspirați cel puțin o dată pe lună, astfel veți păstra luciul mătăsos al tapițeriei. În al doilea rând, trebuie să încercați să evitați deteriorarea mecanică a mobilierului tapițat, deteriorarea elementelor de fixare a materialului, deteriorarea stofei.

Este necesar să curățați de praf:

  • mobila moale cel puțin o dată pe lună;
  • mobila din piele poate o dată pe săptămână, e necesar de șters cu o cârpă umedă; 
  • nu dezbateți colbul din mobilă creând nor de praf în cameră, pentru că acesta se va așeza oricum la loc;

Pentru a face culoarea tapițeriei mai strălucitoare, stofa trebuie umezită cu o soluție ușoară de oțet (o dată la 2-3 luni);

Lichidele care au ajuns pe tapițerie trebuie îndepărtate imediat, astfel încât lichidul să nu se absoarbă în țesătură și paralon/saltea și pata să nu devină mai mare!

Este necesar să îndepărtați petele de pe mobila moale md cu soluție ușoară de săpun, folosind o perie moale sau un burete, ștergând ușor zona contaminată cu apă cu săpun sau soluție specială destinată înlăturării petelor murdare de pe stofă. Cel mai important lucru este să nu folosiți multă apă! Nu este nevoie să udați puternic scaunul sau canapeaua cu apă, udați doar peria sau un buretele și curățați ușor zona murdară. Cantități abundente de apă pot provoca pete pe stratul exterior al tapițeriei și pot duce la creșterea mărimei petei. Vă recomandăm să uscați zona curățată și să o îndreptați ușor cu o perie moale pentru a restabili încrețitura și pentru a conferi mobilei aspectul inițial.

Petele noi de ceai sau cafea se îndepărtează cel mai bine cu o soluție de oțet și detergent. Petele de bere cel mai bine se îndepărtează cu apă cu săpun, iar pentru a îndepărta mirosul, trebuie să tratați pata cu o soluție ușoară de oțet - aproximativ 2-3 linguri de oțet la 1 litru de apă.