Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILĂ DE BUCĂTĂRIE MOLDOVA
MOBILĂ DE BUCĂTĂRIE MOLDOVA

MOBILĂ DE BUCĂTĂRIE MOLDOVA

O bucătărie în casă demult nu mai este o cameră obişnuită, menită doar pentru a găti şi a lua masa. În ziua de astăzi aceasta este o încăpere deseori folosită şi în calitate de salon, în care se adună întreaga familie, unde sunt primiţi oaspeții și se poartă discuţii plăcute. Din acest considerent, mobilierul din această cameră trebuie să fie unul stilat și cât mai confortabil. Elementul central în proiectarea spaţiului unei bucătării în constituie, desigur, mobilierul pentru bucătărie Moldova. Anume acesta este cel care determină culoarea și dispoziţia încăperii, așadar alegerea lui ar trebui să se facă în mod responsabil, fiind o etapă importantă în crearea interiorului oricărei case.

Destinaţia bucătăriei

Cine știe cel mai bine cum ar trebui să arate o bucătărie? Bineînțeles, este gospodina casei, de aceea ei îi revine sarcina să gândească totul până la cele mai mici detalii: unde vor fi montate dulapurile, unde va sta masa ş.a.m.d. Dacă pentru ea contează atracția vizuală a mobilierului și nu funcționalitatea acestuia, este mai bine ca mobilierul să fie dislocat într-un stil minimalist. În cazul lipsei totale de timp pentru gătit se vor analiza minuţios locurile pentru instalarea aparatelor de uz casnic. Totodată, pentru gospodină ar mai putea conta instalarea de aparate suplimentare la bucătărie, de exemplu, a unei mașini de spălat. Acest lucru trebuie luat în considerare din timp, stabilind pentru ea un loc aparte.

Culoarea bucătăriei este la fel de importantă ca și amplasarea acesteia. Aceasta ar trebui să se potrivească schemei cromatice generale a camerei. Culoarea poate fi aleasă de sine stătător, vizionând opțiunile de pe site-ul nostru, sau beneficiind de serviciile designerilor noștri, care vă vor oferi o varietate de idei inedite și soluții originale.

Stiluri de seturi de bucătărie

Stilul bucătăriei are şi el importanţă. Cel mai popular și mereu „în vogă” este stilul clasic. Acesta se caracterizează prin mobilier din lemn natural sculptat și lucios. O astfel de bucătărie este potrivită pentru camere spaţioase cu tavane înalte. 

Al doilea stil nu mai puțin popular este cel modern – o bucătărie funcțională cu forme simple și număr mare de aparate încorporate.

Stilul country sau cel rustic presupune utilizarea materialelor naturale în combinație cu mobilier din ratan. Tehnica, de regulă, este camuflată sub alamă. O astfel de bucătărie este caracterizată prin confort, simplitate şi, în acelaşi timp, funcționalitate.

Hi-tech – acest stil este absolut opus stilului country. Se caracterizează prin utilizarea sticlei și a metalului. Principalele sale deosebiri le constituie fațadele pictate și aparatele de ultimă generație.

La crearea interiorului bucătăriei, principalul lucru îl reprezintă comoditatea și funcționalitatea, cât despre stilul ales decizia îi aparţine gospodinei casei.

Doar la noi puteți găsi și cumpăra mobilier de înaltă calitate pentru bucătărie Moldova. Compania noastră produce mobilă de mai mulţi ani, deci este un domeniu la care ne pricepem. Vă vom oferi o gamă largă de mobilier de bucătărie pentru orice gust și culoare. Sunați-ne și noi vă vom realiza visul la o bucătărie frumoasă și confortabilă.