Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Fatade de mobila in Moldova MD
Fatade de mobila in Moldova MD

Fațade de mobilă în Moldova MD

În Chișinău, materialele folosite pentru crearea fațadei mobilierului joacă un rol important în aspectul final, și în funcționalitatea acestuia. Designerii moderni sunt conștienți de această subtilitate, creând proiecte unice, atât în ceea ce privește seturile individuale de mobilier, cât și în domeniul designului interior general. Chiar și cel mai simplu obiect din cameră, precum un dulap, poate deveni o adevărată operă de artă, un exemplu unic de stil, și o nuanță a unei rafinețe a gusturilor stăpânilor.

În prezent, în Chișinău se produc peste 20 de tipuri de fațade din două soiuri de lemn natural: frasin și arțar, și, de asemenea, o mare varietate de fațade din MDF furniruit (sponat) și vopsit. Este binevenită și orice variantă propusă de dvs. pe care o realizăm la comandă. Vă așteptăm cu orice idee sau sugestie, pentru că ne pasă de preferințele clienților noștri!

Fațade din lemn

Mobilierul din fațadă din lemn masiv este format din 4 compartimente. Compartimentele pot fi fabricatefie din același lemn, oglindă sau vitralii. Astfel de variante se vor potrivi perfect în orice încăpere, iar un plus mare este faptul că sunt ecologice și rezistente.

Fațade MDF vopsite

Baza unei astfel de fațade este o placă MDF, pe care se aplică o compoziție acrilică lustruită cu ajutorul unor echipamente speciale.O astfel de fațadă nu este afectată de umiditate, ea poate fi prelucrată pe ambele părți. Pe lângă o gamă variată de culori, clientul poate alege și orice efect special, caracteristic preferințelor sale unice. Cu toate acestea, este posibilă și fabricarea unor fațade curbate.

Fațade MDF cu folie

Pentru producerea unor astfel de fațade, se folosește placa MDF, pe suprafața căreia se aplică o folie din PVC folosind o presă termo-vidată. Lemnul, marmura, metalul, sideful, textilul: oricare dintre aceste materiale poate fi ales de către client pentru crearea unui mobilier unic. Astfel de fațade de mobilă în Chișinău prezintă o durabilitate sporită la abraziuni și raze solare.

Fațade MDF din furnir

O astfel de alegere prezintă o alternativă excelentă a fațadelor costisitoare din lemn natural. Asemenea fațade sunt realizate dintr-o placă de lemn subțire (nu mai groasă decât 3 mm). Fațadele MDF din furnir arată excelent, au un preț redus și vor păstra aspectul inițial pe parcursul multor ani de utilizare.

Atunci când alegeți materialul din care sunt confectionate fatade, merită să acordați toată atenția nu doar aspectului, dar și calității acestora. Catalogul nostru conține cea mai largă gamă de fațade, sortimentul bogat, vă va oferi posibilitatea să alegeți din orice culoare și orice textură.