PANOURI MDF LUCIOASE

Vânzare panouri MDF lucioase în Chișinău.

La momentul de față este activă promotia la MDF lucios!
Alb lucios 680 lei/м2 Alte decoruri 600-720 lei/м2

Compania noastră are plăcerea de a vă prezenta noul material pe piața Moldovei și în special în Chișinău - "panouri  5K LAMIGLOSS" direct de la producătorul de renume mondial  5K Surface Technologies. La noi în țară există materiale cu caracteristici similare, cunoscute sub denumirea de panouri acrylux și agt panel, panouri extra lucioase MDF.

Price panouri
mdf lucioase

Ce prezintă acest material? De fapt, acesta este un panou MDF super lucios. Deci, în baza sa stă un MDF de înaltă densitate, acoperit apoi cu un strat decorativ cu desen, iar deasupra acestuia sunt aplicate douăsprezece straturi  de lac de înaltă rezistență UV, prin urmare, pentru calități rigide nu se mai folosesc  agenți chimici de întărire, ci un simplu spectru de lumini ultraviolete (UV).

"Panourile 5K LAMIGLOSS" au fost apreciate la cel mai înalt nivel atît de producătorii de mobilă la comandă, cît și de și arhitecți și designeri de interior, care le folosesc pentru a reda strălucire și lux interioarelor și mobilei confecționate.

Fațadele lucioase pentru mobilă, confecționate din acest material, vor servi drept o completare reușită a oricărui interior, și sunt destinate pentru clienții care apreciază un stil de viață modern, elegant și confortabil.

Putem afirma că, MDF lucios cu decor de lemn – este o tendință curentă a modei de mobilă, iar ofertele noastre sunt în măsură să satisfacă solicitările oricărui client. Dispunem de toată gama de modele mdf cu luci, ba chiar mai mult de atît.

Bucătării lucioase, dulapuri cu fațade lucioase, mobila lucioasă pentru baie, în prezent sunt atributele indispensabile ale oricăror interioare moderne. În interioare publice putem observa tendința de aplicare a fațadelor MDF lucioase în loc de pereți și coloane, precum și în alte destinații, scopul fiind unul – conferirea fastuozității prin intermediul articolelor cu luci. Panourile MDF lucioase cu prisosință vor decora mobila Dumneavoastră, redîndu-i un plus de sclipire și splendoare. 

Calitățile de bază ale fațadelor MDF lucioase:

 • 95 GLOSS – intensitatea luciului, acest rezultat se obține datorită celor 12 straturi de lac acrylic, care devine extrem de solid după prelucrarea acestuia cu razele ultraviolete;
 • Rezistență la zgîrieturi. Mulți dintre voi au beneficiat în mod repetat de serviciile unui dentist și știu cât de trainice și durabile au devenit obturațiile dentare, realizate cu utilizarea luminii ultraviolete. O tehnologie similară este utilizată la respingerea lacului de pe suprafața lucioasă. Datorită durabilității sporite, acest material poate fi de asemenea utilizat pentru suprafețe de lucru (spre exemplu la bucătărie);
 • Partea dorsală a panoului MDF este mată (lipsită de luciu). Această trăsătură importantă și după părerea noastră utilă, permite combinarea suprafețelor cu luci și mate, avînd la bază același decor;
 • Disponibilitatea unor 3D ABS native pentru toate tipurile de culori existente la depozit. 
 • Intensitatea excelentă a nuanței, plus o paletă variată de culori - creează un veritabil efect 3D, senzație de sticlă de înaltă calitate, cu imprimeu original;
 • Dimensiunea convenabilă: o foaie de MDF are parametrii de 2800mm pe 1220mm;
 • Grosimea panoului, de circa 18 mm corespunde standardelor de calitate ale materialelor utilizate la confecționarea articolelor de mobila la comandă;
 • Datorită volumului și efectului de reflectare,  fatadele din MDF lucios extind vizual spațiul la utilizarea acestora în încăperi cu proporții mici;
 • La fabricarea "panourilor 5K LAMIGLOSS" nu se folosește hîrtie la decorarea suprafeței. Desenul se aplică direct pe baza și apoi se acoperă cu 12 straturi de lac acrylic;
 • Analizînd rezistența MDF-ului lucios la lovituri, putem cu precizie afirma că acesta este de 20 de ori mai puternic decît sticla;
 • Lucrul cu MDF-ul lucios este similar cu materialul PAL melaminat;
 • Material pur ecologic, fapt confirmat de multitudinea de certificate de calitate
 • Material igienic, pe suprafața acestuia nu se mențin microbii, iar în procesul de exploatare este remarcată rezistența la acțiunea distrugătoare a substanțelor chimice. 
 • Panourile noastre sunt folosite la:
 • Confecționarea mobilei la comandă, precum: dulapuri cupeu (cu uși glisante), bucătării, mobila pentru oficiu, pereți despărțitori, și alte tipuri de mobilier. Utilizarea unor astfel de panouri îmbunătățește aspectul mobilei, majorîndu-i valoarea. 
 • În interioare: se privește perfect pe pereți și alte suprafețe verticale, luciul intensifică nuanța culorii și conferă încăperii un plus de volum.
 • Recepții, standuri pentru expoziții și altă mobilă de importanță socială. Desigur, noi toți cunoaștem obiceiul oamenilor din Moldova de a atrage în primul rînd atenția la aspect. De aici apare necesitatea de a  crea un interior luxos, original și atractiv. MDF-ul lucios ar fi o soluție perfectă în rezolvarea acestei probleme. În plus,costul acestui material nu este atît de mare. Ca rezultat – vă alegeți cu o mobilă frumoasă și fastuoasă, pe măsura solicitărilor și așteptărilor.

 

глянцевые панели

Avantajele materialului MDF lucios:

 • Indiciu înalt al luciului, care ajunge practic la 100 .
 • Tehnologia de producere, ce permite protejarea decorului panourilor contra decolorării.
 • Rezistența exclusivă la diverse tipuri de efecte mecanice, zgîrieturi, expunerea la apă și aburi.
 • Dimensiunea economă a plitei 2800mm *1280 mm,  ce permite reducerea costurilor, pentru că practic nu vă rămîn bucăți.
 • Existența unei margini ABS 3D native.
 • Partea dorsală a panoului este mată. Puteți crea diverse combinații de design. Prin urmare pot apărea o sumedenie de soluții noi. 
 • Panoul este protejat de o peliculă protectoare care se scoate după finisarea lucrărilor. 
 • Suprafața panoului MDF se curăță foarte ușor de oricare tipuri de murdării.

 

Materialul MDF lucios îl puteți cumpăra în magazinul nostru, situat pe adresa: or. Chisinau, str. Columna 170. 

În afară de însuși vînzarea foilor de MDF lucios, compania ARAMA R vă pune la dispoziție servicii de tăiere și prelucrare a panourilor pe utilaj CPU sau CNC (comandă numerică calculator), precum și la mașina de lipire a marginilor ABS.

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.