Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila pentru antreu
Mobila pentru antreu

Mobila pentru antreu

Astăzi este imposibil să ne imaginăm vreun apartament din oraș sau o vilă în afara orașului fără un eventual antreu, căci anume cu el începe oricare locuință

și anume această cameră «întîlnește » oaspeții din afară. De aceea, designerii îi acordă o atenție sporită la alegerea decorațiunilor de interior și recomandă alegerea obiectelor de mobila pentru antreu, menite de a pune în evidență libertatea spațiului și comoditatea acestuia.

 

Articole de mobilier

În primul rînd, în antreu este necesar de a stabili locul destinat pentru haine. De regulă, această funcție este realizată de cuierele de perete sau cuierele de podea. Al doilea element principal este dulapul pentru păstrarea încălțămintei sau un stelaj special. Și, desigur, cel mai important obiect din antreu este canapeaua sau puful, cu ajutorul cărora putem să schimbăm încălțămintea în condiții de maxim confort. Și în cazul în care dimensiunile antreului ne permit realizarea anumitor idei suplimentare, aici putem plasa chiar și aparate de uz casnic sau vaze mari cu flori și/sau copaci decorativi. Este important să țineți cont de disponibilitatea spațiului, evitînd eventualul blocaj și plasînd potrivit obiectele de mobilier în interior.

Dulapuri cupe în Chisinau

Dulapul cupe, sau așa numitul dulap cu uși glisante reprezintă cea mai ideală mobilă pentru antreu, bucurîndu-se în prezent de o popularitate destul de sporită. Cu ajutorul lui puteți mări vizual suprafața și crea un loc comod și eficient pentru păstrarea vestimentației, încălțămintei și uneori chiar și a tehnicii de uz casnic, eliberînd antreul de cîrlige, cuiere și stelaje insuficiente și inestetice. Fabrica de mobilă «ARAMA R» vă puen la dispoziție serviciul comod de confecționare a diverselor modele de dulapuri cupe la comandă individuală, Show-room-ul nostru imens cu o varietate de modele de mobilier Vă va ajuta să faceți alegrea corectă în favoarea celui mai optim set de mobila pentru casă sau oficiu.

Accesoriile și iluminația în antreu

Dacă mobilierul pentru antreu deja este ales, înseamnă că a venit timpul să vă gîndiți la iluminație. O variantă ideală poate deveni instalarea lămpilor pe bara exterioară a dulapului, numărul acestora depinde în exclusivitate de preferințele individuale ale Dumneavoastră. O completare perfectă va servi o veioză de perete, care va reflecta o iluminare mai obsucră și va adăuga puțin mister interiorului locuinței. De o mare popularitate se bucură și întrerupătoarele cu senzori de mișcare, care acționează în mod automat.

Aranjînd antreul, puteți adăuga accesorii și mărunțișuri plăcute, evidențiind individualitatea interiorului apartamentului sau casei Dumneavoastră. Suportul pentru umbrele sau ziare va deveni un accesoriu în vogă pentru orice antreu.

Culoarea mobilierului și antreului

În procesul de alegere a culorilor mobilei pentru antreu este foarte important să țineți cont de suprafața și iluminarea încăperii. Un antreu de proporții mici, poate fi mărit vizual cu ajutorul unei mobile de culoare deschisă. Iar pentru o suprafață mai mare, ideal va corespunde mobila de culoare închisă, care va înlătura senzația de pustietate și conferi stilului general al apartamentului un caracter mai sofisticat și mai bogat.

Specialiștii fabricii «ARAMA R» din Chișinău, vor confecționa mobila pentru antreu, în conformitate cu preferințele Dumneavoastră, Vă vor ajuta să-i redați caracter și frumusețe, iar acest lucru, neapărat, va fi apreciat de oaspeții Dumneavoastră, exact din prag.