Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Dormitor la comanda

Dormitor la comanda

Dormitorul servește drept o locație ideală pentru somn și odihnă, el este «sufletul» oricărei locuințe. Anume acolo noi ne recuperăm puterile pentru fiecare următoare zi, ceea ce înseamnă că această cameră trebuie să genereze o maximă comoditate.

Toate elementele unei garniture, precum și accesoriile acesteia trebuie să fie proiectate pînă la cele mai mici detalii. Făcînd alegerea în favoarea unui dormitor la comanda în compania «ARAMAR R», Dumneavoastră aveți posibilitatea de a reda propriei locuințe un caracter cu adevărat ideal.

 

Modele de dormitor la comanda in Chisinau

Cel mai important element al oricărui dormitor este cu siguranță patul. Proporțiile acestuia trebuie să fie neapărat mari și confortabile pentru odihnă și somnul de noapte. La fel de important este și aspectul alegerii unei saltele, căci anume de ea depinde calitatea somnului și starea noastră de spirit. Dimensiunile, rigiditatea și masa corpului viitorului stăpîn – iată care sunt principalii parametri necesari de reținut pentru a procura reușit o saltea.

Ca de obicei, patul din dormitor este completat de un dulap. Varianta optima ar fi montarea unui dulap incorporat sau a unuia cu uși glisante (dulap cupe), aceștia sunt destul de încăpători, nu «fură» din spațiu și se încadrează perfect în interiorul oricărui dormitor. În calitate de supliment ideal al unui dormitor servesc noptierele. Acestea pot fi confecționate din steclă sau oglindă, pot poseda formă de pătrat sau cerc, chiar pot fi lucrate manual, principalul factor este ca ascestea să fie în armonie cu întreaga ambianță a camerei. Un atribut al dormitorului, cu o similară importanță este masa de toaletă și consola cu oglindă. Aceste elemnete de mobilier sunt folosite pentru pastrarea cosmeticii, bijuteriilor și altor obiecte de toaletă femenină. Acest șiret obiect de interior poate «vorbi» multe despre posesoarea sa.

Materiale urilizate în procesul de producere a unui dormitor

În procesul de producere a monilei pentru dormitor se utilizează o varietate de materiale: lemn natural, pal, mdf și altele. Acest lucru nu doar permite crearea unor stilate seturi de mobila la comanda, ci și oferă garanția calității și durabilității acestora.

Iluminarea în dormitor și culoarea

Iluminarea în cameră trebuie să fie liniștită și confortabilă pentru odihnă. Varianta tradițională de iluminare în dormitor este o lustră situată în centrul camerei, însă există și posibilitatea de a evita tradiționalul, optînd pentru niște punctiforme corpuri de iluminat. În calitate decor minunat al noptierelor vor servi corpuri de iluminat fixați pe tavan sau o aplică. La confecționarea unui dormitor la comanda, iluminarea poate fi incorporată în mobilă, luînd în

Cele mai eficiente culori pentru interiorul unui dormitor sunt considerate nuanțele neutre – crem, yvory și bej. În cameră pot fi plasate accete expresive prin intermediul culorii negre, violete sau a celei roșii. Nu se recomandă utilizarea culorii oranj – acestea, este capabilă să micșoreze vizual spațiul încăperii.

Maeștrii calificași ai companiei «ARAMAR R» neapărat vor ține cont de toate aceste nuanțe și Vă vor ajuta la crearea unui dormitor al viselor Dumneavoastră, iar designul unic, cu siguranță, Vă va transforma viața într-o poveste magică.