Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila Chisinau
Mobila Chisinau

Mobila la comanda in Chisinau

Compania Arama R vă va ajuta să conferiți locuințeiun plus de confort și eleganță. Sarcina echipei noastre este fabricarea oricăror modele de mobile la comanda după dimensiuni, material și design ales de clienți în conformitate cu propriile solicitări. Compania noastră oferă o garanție a calității și respectării absolute a preferințelor clientului.

Mobila in Chisinau de la compania ARAMA R presupune o gamă largă de servicii prestate pentru confortul și siguranșa clienților, economisirea timpului și spațiului, realizarea viselor și multe alte aspecte atât de importante și solicitate în ziua de astăzi.  Mobila md este confecționată din materiale ecologice, după un design original, fapt ce poate fi conformat în urma vizitei efectuate în unul din saloanele noastre. În procesul de producție sunt folosite astfel de materiale precum: lemn, plastic, sticlă, PAL, MDF, aluminiu ș.a.m.d.

Mobila la comanda individuala

Orice culoare sau tip de stofă, materiale naturale, decorative, stil clasic sau loft. Specialiștii de la ARAMA R vă pot oferi toată gama de produse de mobilier pentru camera copiilor, living, hol, dormitor, bucatarie. Pentru noi mobila md este un proces de creativitate și de implementare a soluțiilor inovative de design. 


Ce oferă ARAMA R:

  • Abordare individuală a fiecărui client
  • Preturi rezonabile
  • Mobila la comanda de orice complexitate
  • O alegere uriașă de materiale, culori și configurații
  • Proiectare profesională 
  • Materie primă ecologică

Compania noastră prestează gratuit servicii de consultare și calcul al costului de confecționare de mobila in Chisinau. Ne vom strădui să vă răspundem cât mai complex la oricare întrebări parvenite, vă vom oferi sfaturi utile și prețuri avantajoase. Ținând cont de caracteristicile locuinței și a interiorului Dumneavoastră, vă vom putea transpune toate dorințele în realitate, realizăm mobila la comanda de la A la Z, pornind de la material și terminând cu mânere, lumini și alte gadgeturi moderne.

În prezent, confectionarea la comanda a oricarui model de mobila md este larg răspândită nu numai în locuințe, ci și în birouri. Acesta are menirea de a umple spațiul camerei cu confort, stil și originalitate, economisind la maximum spațiul încăperii. Înainte de a da orice comandă în producere, designerii noștri creează un proiect în care sunt inscluse toate preferințele clientului, încearcă să găsească compromisuri, să ofere sfaturi în privința alegerii unei potrivite nuanțe de culoare etc. De asemenea, viitorul mobilier poate fi văzut în machetele virtuale din calculator. După ce au fost coordonate ultimele detalii cu tehnologul și designerul proiectului, comanda avansează la stadiul de producție. Durata fabricării unui model de mobila Chisinau depinde de volum, caracteristici și dificultățile acestuia și variază - de la 1 săptămâni până la două luni.

Când proiectul este finalizat, Dumneavoastră veți primi la mână raportul final privind cheltuielile realizate în procesul de lucru: crearea machetei și designului, montarea, livrarea, sfaturi în procesul de exploatare, termenul și condițiile de garanție.