Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MAGAZIN-ONLINE DE UȘI ÎN CHISINAU
MAGAZIN-ONLINE DE UȘI ÎN CHISINAU

MAGAZIN-ONLINE DE UȘI ÎN CHISINAU

Atunci când vine vorba despre designul interior al casei, fiecare dintre noi se străduiește să-l facă individual și special. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul mobilierului de design personalizat sau prin montarea unor uși interioare originale. Apropo, acestea au parte de o atenție deosebită într-un interior modern, deoarece generează cu uşurinţă în încăpere o stare de dispoziţie ce întruneşte în mod ideal stilul și gustul stăpânilor. În prezent, nu este nicio dificultate să procuri aceste elemente de construcţie, ele fiind oferite de fiecare magazin-online de uşi din Chișinău. Totuşi,  pentru a alege nişte produse sigure, ar fi cazul să ne îngrijim din timp pentru calitatea lor, astfel ușile vor deveni nu numai un decor excelent pentru interior, ci vor păstra și căldura și confortul în casă.

Opțiuni de ușă

Durabilitatea ușilor depinde în mod direct de tehnologia de producție a acestora. Pe piaţă putem găsi următoarele opțiuni:

  • Cu miez gol. Astfel de uși este comod și ușor de transportat din cauza lipsei de material de umplutură interior. Deși această opțiune bugetară este solicitată pentru oficii și interioare de locuinţe, ea cu greu poate fi considerată drept una durabilă.
  • Din plăci furniruite. Este o altă opțiune ieftină și frecvent întâlnită în fiecare magazin-online de uşi din Chișinău. Astfel de uși sunt realizate din plăci MDF, care sunt decorate cu furnir sau folie de finisare.
  • Lemn. Astfel de produse sunt considerate cele mai durabile, deoarece la confecţionarea lor este folosit lemn de stejar, frasin și fag. Regimul de temperatură și nivelul de umiditate sunt urmărite la fiecare etapă a procesului de producție, ceea ce oferă produselor un aspect frumos pentru o perioadă îndelungată de timp.
  • Modele combinate. Pentru fabricarea acestor uși se utilizează şi furnir, şi MDF, și PAL. Este modalitatea care permite crearea unor modele originale nu doar prin aspectul lor exterior, ci și de o calitate înaltă din interior, și anume:  durabile, nedeformabile și relativ ieftine.
  • Principalele criterii de alegere
  • Designul atractiv al ușii este, fără îndoială, important, dar şi mai importantă este calitatea de care depinde durabilitatea sa. Aceasta este caracterizată prin următorii parametri:
  • Netezimea suprafeței: la atingere nu vor fi simțite rugozități, fisuri sau ştirbituri. Și stratul de lac trebuie să fie trainic, fără a se dezlipi la un mic efort.
  • Durabilitatea materialului: în producţia de uşi, lider la acest parametru este considerat stejarul. Cu condiţia respectării condițiilor de exploatare și a îngrijirii corespunzătoare, acest material poate servi mai multe secole la rând.
  • Aspectul ideal: textura și culoarea nu trebuie să sufere modificări, canatul trebuie să rămână natural și uniform.
  • Precizia geometriei: la măsurarea distanței dintre colțuri, pe diagonală, se admite o diferență cu rezultatele obținute nu mai mare de 1 mm. Cu alte rezultate, este foarte înaltă probabilitatea ca ușa să-și piardă forma și să nu mai funcționeze normal.
  • Fiabilitatea sticlei: necesită verificare obligatorie la cumpărare. Trebuie să fie fixată în modul corespunzător, să nu zăngănească la transportare și, în acelaşi timp, să nu aibă dungi și pete pe suprafață.

După cum puteți vedea, ușile interioare sunt foarte variate, prin urmare, alegând un magazin-online de uși în Moldova, merită să studiați cu atenție sortimentul, să consultați profesioniștii. Atunci alegerea va fi cea mai corectă și potrivită pentru interiorul casei Dvs .