Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Bucatarii la comanda in Chisinau

Bucatarii la comanda in Chisinau

În locuința fiecărui dintre noi – centrul de comuniunii este bucătăria. Anume aici noi ne adunăm cu înreaga familie și tot aici primim oaspeții dragi. La bucătărie noi petrecem o mare parte a timpului liber, ceea ce ar însemna că ea trebuie să fie neapărat confortabilă și rațională.

Anume din acest motiv, varianta optimă ar servi achiziționarea unui set de bucatarie la comanda. 

 

 

Zona bucătăriei

Înainte de a face comanda de mobila pentru bucatarie este necesar de a avea careva închipuiri referitor la planificarea acesteia.  Cea mai importantă zonă a bucătăriei este considerată cea de lucru, unde ca de obicei sunt plasate dulapuri de depozitare a produselor alimentare și montată masa pentru pregătirea capodoperelor culinare. Zona dining nici într-un caz nu trebuie să fie interconectată cu celelalte zone, de aceea este de dorit ca aceasta să fie separată de pereți, stand sau tejghea de bar.

Zona de trecere de asemenea prezintă o mare importanță, de aceea ea trebuie să genereze confort în mișcare și să posede o lățime nu mai puțin de un metru.

Variante de planificare a bucătăriei

Există șase variante de amenajare a încăperii de bucătărie:

  • bucataria amenajată într-un rînd: atunci cînd mobilierul și echipamentele sunt instalate de-a lungul unui perete, iar cealaltă parte a încăperii este folosită în calitate de spațiu pentru servirea mesei;
  • bucataria amenajată în două rânduri, atunci cînd toate elementele de mobila sunt situate de-a lungul celor doi pereți paraleli;
  • L-planifecare: este o versiune a unei bucătării unghiulare, care nu blochează zona de trecere, această opțiune de amenajare nu ar trebui să fie utilizată în planificarea unor spații înguste;
  • U-planificare: cea mai optimă amenajare, atunci cînd mobilierul și echipamentul ocupă spațiul de-a lungul a trei pereți;
  • Bucatarie cu peninsula sau bucatarie cu insula: este compusă din versiunea unghiulară sau în formă de U, cu o adițională suprafață de lucru aflată în mijloc. Această amenajare are aspect grozav și se potrivește perfect unor bucătării de proporții mari.

În alegerea unui variant de amenajare a bucatariei la comanda Veți fi ajutați de designerii fabricii de mobilă «ARAMA R», care vor lua în considerație toate preferințele Dumneavoastră și Vă vor propune o gamă largă a soluțiilor de design interior. 

Mobila pentru bucatarie

Un set tradițional a oricărei bucatarii este reprezentat de dulapuri de pardoseală și dulapuri suspendate, precum și o serie de dulapuri înalte de tip debara. Toate aceste elemente de mobilier trebuie să fie amplasate comod și funcțional, pentru a nu genera incomodități în trecere. Valoarea bucătărie, desigur o reprezintă echipamentul tehnic, care în prezent tinde să fie incorporata.  

Cîte ceva despre materiale

În procesul de producere a seturilor de mobila pentru bucatarii, compania «ARAMA R» utilizează o varietate de materiale – âncepînd cu lemnul și finisînd cu marmura, steclă și masă plastică. Fiecare set își are scopuri diferite și diversă durabilitate.

Făcînd alegerea unei bucatarii la comanda în compania noastră, Dumneavoastră primiți oportunitatea de a-și realiza visul – a cumpara o bucatarie elaborată conform unei comenzi individuale, la prețuri extrem de accesibile.

Bucătăria reprezintă o inedită insulă de confort aflată în fiecare casă și fiecare familie. Haideți să creăm aceste beneficii împreună!