Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Uși interioare în Moldova
Uși interioare în Moldova

Uși interioare în Moldova

De mult timp este cunoscut faptul,că ambianța în casă corespunde cu caracterul și dorința stapinului.În mod surprinzător persoanelor li se reușește de a crea propriul lor decor diferit.Pentru a realiza un astfel de lucru individual și unic  vă ajută diverse piese de mobilier,elemente de decor și desigur ușile interioare.

În Moldova ca și în celelalte țări la crearea ușilor pentru interior se acordă atenție minimală, ele se consideră o necesitate puțin vizibilă în casă.Dar de fapt,datorită ușilor interioare se crează o anumită dispoziție,anume prin combinarea stilurilor și gusturilor proprietarului casei.Cu ajutorul lor este posibil în mod special de organizat spațiul interior,care va putea oferi oaspeților să se simtă protejați.De asemenea ușile interioare în mod expresiv completează design-ul interierului în casă,păstrînd în el căldură și comoditate.

Alegerea ușilor.

Pentu ca ușile să bucure proprietarii lor mai mult timp,alegerea lor trebuie abordată în mod serios,trebuie de studiat finețea lor.Durabilitatea acestor produse,în primul rînd depinde de tehnologia fabricării.Pe piața pot fi propuse atfel de uși:

  • Densitate slaba:Avantajul unor astfel de uși este ușurință dar nu și durabilitate.Costul lor mic permite ca astfel de uși să fie instalate în oficii și apartamente bugetare.
  • Simple:Aceste uși MDF ,finisate cu funir sau folie de finisare. Costul redus face ca aceste uși să fie cele mai populare printre cumpărători.
  • Masiv:Opțiunea cea mai durabilă.Uși din stejar,frasin sau fag sunt considerate cela mai trainice,astfel încît aceste materiale pastreaza aspectul perfect pentru un timp îndelungat.La instalare unor astfel de uși trebuie să se respecte nivelul de temperatură și umiditate.
  • Materiale combinate: Modelul din DSP,furnir,MDF destul de populare datorită unor astfel de calități, ca fiabilitate.

Comparația accesibilității și timpului continuu- sunt calitățile de bază datorită faptului pentru care se aleg uși din materiale combinate.

Uși interioare:unde poți comanda?

Nu de un singur an compania ARAMA R se ocupă cu fabricarea, instalarea, montarea și reparația ușilor.Catalogul în care sunt prezentate ușile interioare în Moldova este incredibil de divers.În el fiecare va putea găși modelul corespunzător după gust,stil și portmoneu.Experții noștri vă vor face cunoștință cu materialele,accensoriile și marimile anumitei obțiuni.Adresîndu-vă la voi,veți primi abordare individuală,cea mai largă paletă de culori,dezvoltarea unui design luminos,care neapărat vă vor cădea la inimă.