Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

BUCĂTĂRII LA COMANDĂ, ÎN CHIȘINĂU - Foto
BUCĂTĂRII LA COMANDĂ, ÎN CHIȘINĂU - Foto

BUCĂTĂRII LA COMANDĂ, ÎN CHIȘINĂU - Foto

Alegerea mobilierului de bucătărie și selectarea acestuia anume pentru propria casă sau apartament este o sarcină deloc ușoară. Este greu să găsești o bucătărie finită, de dimensiuni adecvate, deseori aceasta costă destul de scump, plus la toate integrarea sa în interiorul general al casei se poate dovedi o sarcină dificilă.

Anume prin acest fapt se explică, în prezent, gradul de popularitate înalt al bucătăriilor personalizate. Aici poate fi gândit fiece detaliu cât de mic: de la culoarea furniturii până la numărul de dulapuri. Astfel de bucătării personalizate, în Chișinău, ale căror fotografii sunt prezentate pe acest site, vor deveni un adevărat colț de frumusețe în orice casă.

În fabricarea bucătăriilor de design, la comenzi individuale, compania noastră folosește cele mai solicitate materiale – în exclusivitate de înaltă calitate și durabile. Producem mobilier din lemn masiv, MDF vopsit, dar și din plastic și PAL laminat. Costul mobilierului depinde de materialul ales. În catalogul nostru veţi vedea la concret numeroasele opțiuni pentru mobilierul de bucătărie și vă veţi convinge de iscusinţa specialiștilor noștri.

Designul bucătăriei poate fi foarte variat: de la stilul extra-modern, astăzi, hi-tech, cu simplitatea și minimalismul său, până stilul clasic, mereu popular.

CARE SUNT „PLUSURILE” UNEI BUCĂTĂRII LA COMANDĂ

Oricare ar fi stilul ales de cumpărător, avantajele designului bucătăriei la comandă sunt evidente:

  • mobilierul va corespunde întru totul dimensiunilor bucătăriei;
  • poate fi ales materialul preferat și culoarea dorită a fațadelor;
  • poate fi comandat numărul necesar de dulapuri, socluri și alte componente;
  • poate fi selectată cu exactitate tehnica încorporabilă de bucătărie;
  • schiţa bucătăriei selectate poate fi vizualizată încă înainte de instalarea sa, utilizând programe de calculator;
  • costul bucătăriei poate fi ajustat în cadrul procesului de elaborare a designului, alegând materiale și elemente mai ieftine sau mai scumpe;
  • livrarea (în raza Chișinăului), asamblarea și instalarea mobilierului sunt gratuite.

Astfel, după cum puteți observa, să-ţi creezi propria bucătărie de vis este nu doar ceva real, ci și simplu, este suficient doar să luaţi legătura cu compania noastră. Designerii experimentați vor ţine cont de toate dorințele dvs. și vor face să se materializeze orice idei. Vă vom ajuta să achiziționați o versiune individuală de bucătărie la comandă, în Chișinău, ale cărei fotografii nu le veţi găsi pe niciun site al producătorilor de mobilă. Bucătăria dvs. va fi unică și excepţională, devenind un adevărat decor al casei dvs. și un loc preferat pentru agrement nu numai pentru gazde, ci și pentru oaspeții care nu vor mai putea rămâne indiferenți față de ea.