Tehnica incorporabilă pentru bucatarie

Încorporate: chiuvete, plite, cuptoare, hote, robinete și frigidere

ATENȚIE!
consultant

+373 79959571
Catalog FRANKE 2023 (38MB) Internet magazin FRANKE in Chisinau Moldova

{modal /images/stories/tehnika_franke.jpg|title=Tehnica incorporabilă pentru bucatarie și chiuvetă FRANKE deja și în Chisinau}Встраиваемая техника для кухни в Кишинёве{/modal}

În prezent este puțin probabil să întîlnești o bucătărie, în care nu este folosită tehnică incorporabilă. Tendința dată cîștigă o mare popularitate, și acest lucru nu este deloc surprinzător. Pentru că o asemenea alegere tehnică reprezintă o mare oportunitate de a crea o bucatarie moderna în conformitate cu preferințele individuale ale clientului. Electrocasnice încorporabile de bucătarie (cuptoare, plite, hote, cuptoare cu microunde, maşini de spălat vase, combine frigorifice, maşini de cafea, accesorii) in Chișinău oferă libertatea de a implementa oricare proiecte de design, pentru că toate accesoriile de bucatarie sunt ca și cum  "ascunse" în profilul mobilier, cu alte cuvinte, sunt incorporate. Rămîne doar să vă decideți care sunt accesoriile cu care este necesar de a dota bucataria Dumneavoastră, pentru ca aceasta din urmă să devină la maxim funcțională.

 

Modele de tehnica incorporabila pentru bucatarie existente pe piata din Chisinau

Cele mai răspîndite variante se dovedesc a fi următoarele aparate casnice (dispozitive):

  • Cuptor incorporabil. Probabil unul dintre cele mai importante atribute de bucătărie. Plita de bucatarie este compusă din aragaz incorporabil ori plita electrica incorporabila și cuptor. Însă aceste accesorii tehnice ca de obicei se instaleaza aparte și nu întotdeauna pot fi vecine în bucatărie. Cuptorul incorporabil este prezentat în trei dimensiuni: 60,90 și 45 cm. Datorită dotării acestuia cu o diversitate de modalități de încălzire, programe automate de pregătire a bucatelor și disponibilității unor condiții de confort suplimentar, cuptorul poate fi considerat drept rege al bucătărie și nu poate fi comparat cu o simplă plită integră 2 in 1.
  • Plita electrica incorporabila sau aragaz incorporabil. Fără această "parte" a plitei în bucătărie este dificil de a lucra. Plita poate fi: aragaz,  electrică de tip ”gaz sub sticlă”, precum și cu electrică cu ceramica de sticla, cu inducție sau combinată. Divers poate fi și numărul de arzătoare – de la una pînă la șase unități. Plita aragaz de tip standard cu patru inele arzătoare,  ca de obicei, posedă o lățime de circa 60 cm.
  • Set incorporabil. Aceasta include cît plita, atît și cuptorul. De multe ori, ambele dispozitive au aceeași sursă de căldură - energie electrică sau gaz natural. Particularitatea acestor unități este dependența unuia față de altul. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care un dispozitiv va ieși din funcțiune, nu vă veți putea folosi și de celălalt. Însă acest lucru nu se va putea întîmpla în cazul în care alegeți tehnica de calitate cum ar fi FRANKE.
  • Frigider. Puteți încorpora în mobila de bucatarie practic oricare model de frigider. Cît cu o cameră, atît și cu două, cu refrigerator în partea de jos sau sus, de tip Side by Side sau orișicare alt model. Frigiderele incorporabile nu posedă mari deferențe de un agregat frigorigen obișnuit, păstrînd la fel de calitativ produsele ușor alterabile și fiind la fel de ușoare în exploatare. 
  • Mașina de spălat. Disponibilitatea opțiunilor bugetare ne vorbește despre accesibilitatea acestei tehnologii. Există două tipuri de mașini de spălat vase - cele care sunt pe deplin integrate iar panoul său de comandă este închis, și modele cu panoul frontal. Funcționalitatea și performanțele modelelor incorporate sunt absolut similare.
  • De asemenea, in mobila de bucatarie poate fi ușor incorporat un cuptor cu microunda, masina cu aburi și chiar un aparat de cafea.

În compartimentul nostru denumit ”Categorii” noi vă vom familiariza în detalii cu tehnica incorporabila FRANKE, în rezultat Dumneavoastră, în scurt timp veți putea face o alegere personală corectă. De asemenea în cadrul companiei noastre activează consultanți profesioniști care sunt mereu gata de a vă veni în ajutor, și de a răspunde la oricare subiect legat de caracteristicile tehnice ale brandului FRANKE. 

Electrocasnice incorporabile de bucatarie de marca FRANKE in Chisinau – reprezintă o oportunitate excelentă de a procura un ajutor eficace, elegant și compact în propria sa bucătărie.

Catalog FRANKE 2022 (21.5 MB)

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.