Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila pentru bucatarii
Mobila pentru bucatarii

Mobila pentru bucatarii ARAMA R - perfecțiunea în fiecare detaliu

Mobila pentru bucatarii reprezintă o parte integrantă și indispensabilă a lumii contemporane. Principalul obiectiv al unei mobile de bucatarie este crearea comoditatii necesare în procesul de pregătire a bucatelor, asigurarea conditiilor de amenjarea a bucatariei cu toate accesoriile necesare, precum si crearea atmosferei confortabile pentru cina de familie și cofee brake-uri.

 Compania ARAMA R își asumă toate grijile cu privire la elaborarea designului, proiectarea, livrarea si asamblarea oricarui model de mobila pentru bucatarie la comanda. Pe pagina oficială a companiei noastre sunt prezentate doar citeva modele de mobilier si garnituri de bucatarie, pe cînd posibilitățile și abilitatile noastre permit implimentarea oricarui proiect de design, în diverse materiale, forme și culori. Care ar fi solutia optimă - bucatarie clasica în stil reținut sau o bucatarie modernă cu fatade colorate, mate sau lucioase.

Particularitatile de baza a unui set de mobila de bucatarie realizat la comanda individuala

Mobila pentru bucatarii ARAMA R ( pe site sunt prezentate exemple de mobila, doar o mica parte din proiecte finisate) - reprezinta veritabila plăcere izvorîtă din calitatea înaltă și exploatarea de lungă durată. Fiecare set de garnitura de bucatarie este realizat in conformitate cu preferintele individuale ale clientilor, necesitatea montarii unor rafturi, sisteme de iluminare sau accesorii suplimentare etc.

Bucatarii md de la producatorul ARAMA R reprezintă:

  • Design unic si original. Nu veti mai găsi la nimeni un astfel model. Mobila realizată la comanda permite crearea unui model original, adaptat tuturor necesitatilor, alegerea gamei de culori, formei (bucatarii de colt, bucatarii insula, bucatarii drepte, sau cu fatade rotungite), materialului ( fatade vopsite, fatade cu rame, fatade lucioase, bucatarie de lemn, bucatarii mdf sau PAL laminat (dsp) si multe altele.
  • Posibilitatea de a alege materialul din care va fi confectionata bucataria. Puteti alege cit însăși materialul din care va fi confectionată carcasa (mdf, dsp sau pal, lemn natural, plite decorative, atit si blatul ( piatra naturala, blat din piatra artificiala, blat din granit, marmura, blaturi de mese de sticla etc), minerele, balamale, suporturi și altă furnitură.
  • Abordare complexa. Toate lucrarile incepind cu luarea masurilor și finisînd cu proiectarea si producerea, livrarea si asamblarea mobilei sunt efectuate în exclusivitate de specialiști înalt calificati ai companiei noastre, cu experiență bogată în domeniu și atitudine serioasa față de meserie.
  • Producere proprie cu utilaje performante. Permite asigurarea garantiei calitătii, siguranței, integrității și durabilității produsului confecționat. Nu achitati surplusuri la pretul producatorului. Primiti garantia oficială la mobila confecționată.

Peste 15 ani de experienta în domeniul designului și producerii mobilei la comanda, doua saloane showroom de mobila, echipa de profesionisti calificati, materiale în exclusivitate calitative și o multime de recenzii pozitive din partea clientilor - pe aceste principii se construieste reputatia noastra ca companie de mobila serioasa si sigura, cu ciclu complet de servicii prestate.

Unde este comod si eficient de a comanda mobila de bucatarie?

Astazi puteți cumpara cu ușurință mobila pentru bucatarie de la producator ARAMA R in showroom-ul nostru aflat pe strada Columna 107. Contactați-ne, consultanții noștri calificați vă vor raspunde la oricare intrebare legata de mobila.

Mobila pentru bucatarie ARAMA R- este întruchiparea stilată a confortului și siguranței!