Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila pentru baie in Moldova Chisinau
Mobila pentru baie in Moldova Chisinau

Mobila pentru baie in Moldova Chisinau

Camera de baie este un loc în casa fiecăruia dintre noi unde începem ziua, facem duș și obținem un impuls de energie dis-de-dimineață.

De aceea, camera de baie trebuie să fie neapărat confortabilă și comodă. Iată de ce, principalul element al interiorului reprezintă mobilierul pentru camera de baie, anume el ne ajută în crearea ineditei atmosfere casnice.

  Varietatea de opțiuni

Versiunea standard a mobilierului pentru camera de baie se consideră o chiuvetă cu sertare, oglindă, etajere sau dulapuri suspendate. La solicitarea clientului, în plus pot fi proiectate polițe pentru ștergare. Însă, luînd în considerație, că ideile designerilor și dorințele clienților devin tot mai diverse și neobișnuite, în Chișinău tot mai puțină lume poate fi surprinsă cu modele de oglinzi cu acoperire specială ce nu asudă, sau cu instalarea în camera de baie a unei cabine pentru bronzare.

Fabrica de mobilă moldovenească «ARAMA R» mărește în mod constant sortimentul mobilierului produs pentru camerele de baie cu modele noi, care sunt capabile cu adevărat să satisfacă dorințele chiar și a celui mai sofisticat client.

Materialele din care se confecționează mobila pentru baie

Alegînd mobila, precum și accesoriile pentru camera de baie, este foarte important să țineți cont de rezistența și stabilitatea la umezeală a materialelor folosite în procesul de producere. Căci camera de baie este un loc cu umiditate ridicată și permanentele modificări de temperatură. Deci, materialele fragile nu pot rezista în această cameră.

În cele mai multe cazuri, mobila pentru camera de baie se produce din spon, MDF sau PAL. Aceste materiale sunt mai rezistente la umiditate și posedă un șir de avantaje. De o mare popularitate se bucură plasticul, fiind foarte ușor și ieftin, însă acesta din urmă nu posedă destulă rezistență. Liderul printre materiale pentru baie rămîne acrilul: el este durabil, foarte bine rezistă la schimbările de temperatură, nu necesită îngrijire specială și arată impecabil. Sticla și metalul cromat, de asemenea, se bucură de o mare popularitate. Aceste materiale creează o simbioză perfectă nu numai între ele, dar și în combinație cu acrilul și plasticul.

Accesorii pentru mobila de baie

Este necesar de acordat o sporită atenție procesului de alegere a furniturii pentru mobila de baie, deoarece ea reprezintă indicele calității mobilei în general. Aliajul anticoroziv este o variantă perfectă, anume el este folosit în producția companiei «ARAMA R». Astfel de furnitură se deosebește prin rezistența și durabilitatea sa, dar și mai bine păstrează calitățile sale comerciale exterioare, timp de mai mulți ani.

Aranjăm corect mobila în camera de baie

Nu există anumite reguli pentru crearea soluțiilor interiorului în camera de baie, fantezia în acest caz este la fiecare exclusiv individuală. Însă, în cazul in care Dumneavoastră preferați să acordați atenția practicității și funcționalității mobilierului, Vă putem oferi cîteva recomandări:

  • în cazul în care suprafața camerei de baie este mică, este mai rezonabil să alegeți dulapurile înguste și înalte;
  • pentru pardoseală cu încălzire corespund mai bine dulapurile și dulăpioarele cu picioare;
  • dulapul și chiuveta nu e de dorit să le puneți lipite de perete – acest lucru va prelungi viața mobilei exterioare și vă va ușura procesul de organizare a curățeniei în baie.

După cum observăm, alegerea mobilei pentru camera de baie nu este un lucru ușor, iar în procesul de decorarea a acesteia este important să cunoaștem foarte multe nuanțe. În toate acestea vă vor ajuta specialiștii calificați ai companiei noastre. Adresați-vă la fabrica de mobilă din Chișinău «ARAMA R» și fiți siguri că, camera Dumneavoastră de baie se va transforma într-un adevărat paradis pentru odihnă și relaxare, paradisul pe care nu veți dori să-l părăsiți niciodată!