Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila pentru sala
Mobila pentru sala

Mobila pentru sala

Cea mai importantă cameră în oricare apartament este  sala. Anume aici, de cele mai dese ori se adună întreaga familie pentru a petrece serile, vizionând televizorul sau întâmpinînd oaspeții

. Prin urmare, dacă a venit timpil să alegeâi mobila pentru sala, este important să nu uitați de faptul, că toate elementele din interior, trebuie să fie nu doar la mixim funcționale și practice, dar și să se integreze armonios cu întreaga atmosferă a spațiului.

De obicei, în sală este plasată o canapea, câteva fotolii, o masă mică, rafturi și o comodă pentru televizor. În cazul în care variantele de mobila gata, aflate în stoc, în incinta show-room-ului nostru nu corespund cerințelor Dumneavoastră, fabrica de mobila «ARAMA R» , întotdeauna Vă pune la dispoziție oportunitatea de a comanda mobila individuală, în conformitate cu proiectului Dumneavoastră, punînd astfel în valoare individualitatea gustului și caracterul interiorului.

Mobila moale în Chisinau – cele mai bune modele sunt doar la noi!

O atenție deosebită trebuie să fie acordată alegerii setului de mobila moale. O canapea confortabilă poate fi completată cu o pereche de fotolii elegante. O variantă mai originală a amenajării spațiului sălii este optarea pentru o canapea cu trei locuri. 

Dacă doriți să economisiți spațiul în cameră, atunci,este cazul să optați pentru o canapea de colț,  care perfect se va încadra în interiorul sălii, generînd confort și ospitalitate. Construcția canapelei și tapițeria le puteți alege în funcție de preferințele Dumneavoastră individuale. Există o mulțime de variante: lemn, PAL, metal, piele, pânză. În cazul în care sala va servi în același timp și ca dormitor, atunci, ar trebui să revedeți variantele modelelor transformabile, care pot fi ușor asamblate sau extinse, atunci când este necesar.

Dulap, raft sau garnitură de mobila pentru sala

În cazul în care, în sală nu se planifică crearea unei mari biblioteci, e destul de a avea un raft compact și o comodă confortabilă pentru televizor. Dacă sala nu este mare – cel mai potrivit ar fi un dulap cu usi glisante (dulap cupe), care poate fi asamblat și instalat separat. Dulapurile moderne nu sunt doar frumoase, dar și confortabile, și cel mai important, ele pot fi făcute la comandă. O opțiune convenabilă pentru decorarea mobilei în sală este garnitura de mobila sau un dulap obișnuit, confecționat din materiale originale, menite de a-i reda un caracter inimitabil. O astfel de mobila pentru sala este foarte practică și funcțional.ă Dulapul poate fi confecționat în varianta clasică sau în varianta mini, totul depinde de mărimea sălii și preferințele proprietarilor. Iar dacă camera Dumnevoastră necesită un pat suplimentar - o opțiune rațională ar fi o garnitură de mobila cu un pat incorporat. 

Masa pentru living

Masa din sală trebuie să se combine cu toate piesele de mobilier disponibile, o variantă ideală e atunci când masa și mobilierul sunt realizate din aceleași materiale. Pentru o ceremonie tradițională de ceai s-ar potrivi perfect o măsuță pentru reviste, care poate fi plasată în fața canapelei sau lângă ea. 

Dacă apartamentul este de dimensiuni mici, atunci masa de birou din sală va putea înlocui perfect locul de muncă.  O mare varietate de materiale pentru blaturi (sticlă, lemn, plastic și altele), vă vor ajuta să completați armonios interiorul Dumneavoastră.

Alegând mobila pentru sala este important să combinați preferințele personale cu armonia generală a interiorului. Cu această sarcină vă vor ajuta specialiștii înalt calificați ai companiei de mobilă "ARAMA R» din Chișinău, ei vă vor pune la dispoziție o varietate de modele  de mobila proiectate pentru interiorul Dumneavoastră.  Cu noi, sala Dumneavoastră va deveni un loc preferat în casă, unde ați vrea să petreceți timpul liber în sînul celor dragi.