Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila pentru copii la comanda in Chisinau

Mobila pentru copii la comanda in Chisinau

Camera pentru copii prezintă o lume excepțională, este teritoriul în care bebelușul Dvs va crește și se va dezvolta.

Anume din acest motiv trebuie să selectăm mobila pentru această cameră cu o mare grijă și atenție. Specialiștii fabricii de mobilă «Arama R» cu o mare plăcere vă vor ajuta la soluționarea acestei întrebări. Designerii creativi ai companiei vă vor ajuta să proiectați camera pentru copii pînă la cele mai minuțioase detalii. Paturi și dulapuri pentru copii și părinții acestora, realizate în stil original și neobișnuit, ce insuflă confort și siguranță – reprezintă obiectivul principal al companiei noastre.

Mobila pentru copii în nuanțe deschise

Noi considerăm că, copiii noștri nu ar trebui și nu merită să locuiască în încăperi întunecate, anume din acest motiv mobila elaborată de profesioniștii companiei «Arama R» este realizată în nuanțe deschise și culori calde. Încăperea Dvs nu este suficient iluminată? Nici o problemă! Noi vă vom ajuta să creați o atmosferă potrivită cu ajutorul materialelor selectate cu corectitudine și maximă atenție. Designerii noștri cu plăcere vă vor oferi mobila pentru camera de copii, produsă din materiale naturale sau ornată cu diverse tipuri de decor monocrom sau de lemn. Asemenea detalii expresive și creative aplicate în interiorul camerei pentru copii sunt menite de a dezvolta creativitatea copiilor.

Pentru a conferi interiorului camerei pentru copii nuanțe fantastice și distractive, este posibilă aplicarea unor tehnici artistice de decorare a fațadelor dulapurilor. În acest caz poate fi utilizat serviciul de imprimare. Acest serviciu reprezintă aplicarea imaginei pe orice fațadă a mobilei pentru copii: pot fi peisaje, imagini cu eroii din desene animate, etc. Copiii mai mari de 15 ani, de obicei, preferă fațade clasice și conservative, alegînd în calitate de decor al dulapului, elemente de peliculă decorativă sau piele artificială. Amatorilor decorului natural sunt puse la dispoziție decoruri din ratan sau bambus.

Mobilierul din camera pentru copii trebuie să corespundă spiritului și dimensiunilor camerei.

Deoarece nu există parametri standard pentru camera pentru copii, majoritatea clienților încearcă să evite posibilitatea achiziționării mobilierului de serie, preferînd mobila pentru copii la comandă. Dacă dimensiunile camerei pentru copii nu sunt mari, se recomandă un set standard: pat, masă, scaun și dulap cupe. Celelalte obiecte ale interiorului vor fi nepotrivite aici, mai ales că detaliile de prisos vor micșora spațiul liber de care are nevoie fiecare copil.

Însă, în cazul în care copilul Dumneavoastră este posesorul unei odăi încăpătoare, noi cu o mare plăcere suntem gata de a Vă propune să o diversificați cu accesorii de decor, precum: dulapuri pentru cărți, stelaje, rafturi, tobogane sportive și multe altele. Designerii noștri calificați Vă vor ajuta să aranjați mobila în mod rațional și estetic, ținînd cont de elemente decorative ale interiorului astfel încît, copilului Dumneavoastră nu doar să poată simți confortul inedit, ci și să poată petrece timpul liber foarte interesant.