Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Cum alegi mobila tapitata in Chisinau?
Cum alegi mobila tapitata in Chisinau?

Cum alegi mobila tapitata in Chisinau?

În orice apartament, principalul element al designului și comodității este considerat setul de mobila, care poate cpnferi un plus de eleganșă și stil încăperii. Fiecare cameră este neapărat dotată cu un obiect de mobilă, ceea ce pune în valoare gustul și individualitatea stăpânilor. Prin urmare, subiectul „Cum să alegi mobila tapitata in Chisinau?” trebuie cercetat cu atenție, pentru ca mai apoi confortul, durabilitatea, și alte caracteristici importante să fie garantate în decursul următorilor ani de exploatare.

Deci, la etapa alegerii mobilierului vă puteți conduce după 10 sfaturi de bază:

1.Executați măsurările 

Înainte de a cumpăra un model de mobila, faceți un plan al camerei, astfel luând în considerație toate dimensiunile. Marcați locul unde va fi amenajată mobila și determinați dimensiunea necesară a acesteia. Planul poate fi întocmit fie manual pe hârtie, fie utilizând programele electronice de proiectare. 

2.Apreciați dimensiunile

În magazin, măsurați lungimea, lățimea și înălțimea modelului, pentru a putea fi siguri că dimensiunile mobilierului sunt potrivite pentru camera Dvs.

3.Carcasa

Este bine să vă informați din timp despre tipul de material folosit la fabricarea mobilei pe care ați ales-o. De regulă, pentru modelele mai luxoase și scumpe, producătorii folosesc lemnul dur, cum ar fi stejarul, fagul, mesteacănul, iar pentru mobilierul tapițat mai econom se folosește pinul. Cel mai important aspect al ambelor cazuri, este că lemnul trebuie să fie bine uscat, pentru a oferi o utilizare simplă, și a reduce riscul apariției zgomotelor neplăcute. 

4.Mecanismele 

Dacă vorbim despre canapea, mecanismul său principal este cel care o poate transforma într-un pat pe care îl puteți utiliza atunci când primiți oaspeții, prin urmare, mecanismul folosit trebuie să fie de calitate superioară. Pentru utilizarea zilnică, este mai bine să alegeți un mecanism cu componente metalice care să funcționeze ușor, și fără ca să producă zgomote. Este recomandabil să vă asigurați de acest lucru atunci când alegeți mobila, desfăcând-o de mai multe ori.

5.Umplutura

Înainte de a cumpăra mobilă tapițată în Chișinău, trebuie să vă informați și despre materialele cu care este umplută aceasta. Poate fi un bloc de resort, cauciuc spumos sau spumă poliuretanică. Blocul de resort oferă un nivel suficient de confort prin capacitatea de a distribui uniform greutatea persoanei. Spuma de cauciuc este un material mai puțin confortabil, dar, în schimb este o variantă mult mai ieftină. Alegerea ideală este spuma poliuretanică, fiind rezistentă și având capacitatea de recăpătare rapidă a formei.

6.Țesătura

 Principalele caracteristici pe care ar trebui să le aibă o tapițerie de canapea este să fie ecologică, rezistentă la abraziuni, și să-și păstreze culoarea și aspectul plăcut chiar și după o utilizare îndelungată. Cele mai bune materiale sunt: Jacquard, pielea naturală, turmalina.

7.Calitatea 

Pe lângă certificatele de calitate pe care le veți primi, merită să evaluați și vizual mobilierul înainte de-al procura, acesta nu trebuie să scârțâie și să aibă mirosuri neplăcute, iar mecanismul trebuie să fie în funcționare perfectă.

8.Confortul

Pentru a vă asigura în confortabilitatea mobilei, așezați-vă cât mai comod pe canapeaua aleasă încă în magazin. Nu uitați că, pe lângă confort, mobilierul trebuie să se privească perfect cu designul camerei Dvs.

9.Livrarea și asamblarea 

Un bonus excelent al multor magazine este livrarea și asamblarea mobilei la fața locului. 

10.Garanția

Cum să procurați cu garanție mobile tapițată în Moldova? – Foarte simplu. Pentru a face acest lucru, trebuie să completați un contract înainte de a face cumpărătura, în care se va indica perioada de garanție.

După cum ați observat, sfaturile pe care trebuie să le urmați înainte de achiziționarea mobilierului sunt simple. Respectarea acestora vă va ajuta să faceți o cumpărătură perfectă, iar compania noastră vă va susține în orice alegere,.Pentru că avem grijă de preferințele clienților noștri!