Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

alegerea mobilei în Moldova
alegerea mobilei în Moldova

Dificultăți în alegerea mobilei în Moldova

Să alegi mobila potrivită locuinței tale, nu este atât de ușor pe cât pare. În afară de culoare, stil, formă, preț și preferințe personale, fiecare element de mobilier trebuie să fie în concordanță cu interiorul camerei. Fiecare articol nu doar îndeplinește funcția sa de bază - (de exemplu, dulapul este locul de păstrare a rufelor, dulapul din bucătărie- locul pentru păstrarea veselei, și așa mai departe) dar, de asemenea, servește ca o înfrumusețare a locuinței. Prin urmare, este important să alegem un mobilier în așa fel încât să nu greșim în dimensiuni, preț, și desigur că în aspect. Cele mai frecvente dificultăți, sau chiar greșeli și modul de evitare a acestora le puteți găsi în articolul nostru.

Procurarea seturilor de bucătărie gata asamblate de la producător

În cazul în care vă decideți să economisiți și să procurați o bucătărie gata făcută, pe viitor, această alegere vă va putea provoca mai multe cheltuieli decât v-ați planificat vreodată. Efectuând alegerea dată, veți pierde posibilitatea de a alege unde și cum doriți să plasați produsul. În plus, mobilierul pentru bucătărie este ceva specific și trebuie să fie ales individual, după toate preferințele viitorului proprietar, este destul de problematică alegerea mobilei, în așa fel încât să îndeplinească toate cerințele, și să includă toate caracteristicile funcționale necesare. Există o probabilitate destul de mare că va trebui să prefaceți mobilierul, pentru a-l aduce la starea ideală casei dvs.

Alegerea culorii

În showroom-urile de mobilier, fiecare articol arată diferit decât modul în care el se privește în apartamentul cumpărătorului. De aceea, nu este nici o rușine să-i cereți managerului magazinului niște mostre de țesături și să le aduceți acasă pentru a înțelege dacă combinația culorilor este potrivită designului casei dvs. Totodată, merită să vă gândiți bine la ce va folosi acest mobilier, pentru că alegerea culorii poate fi influențată și de prezența copiilor sau a animalelor de companie. Canapeaua de o culoare pal, cu siguranță nu este cea mai bună alegere pentru mânuțe murdare și lăbuțe care tocmai au venit de afară.

Procurarea unor variante ieftine

La achiziționarea mobilierului, ne așteptăm că acesta va fi utilizat timp de mai mulți ani, păstrându-și aspectul său inițial pe parcursul acestui timp. Și totuși, mobilierul prea ieftin va fi doar o opțiune temporară. Astfel de articole sunt realizate din materiale ieftine și adesea toxice pentru organismul uman, de aceea nu doar riscați să vă pierdeți în zădar banii, dar vă supuneți riscului propria sănătate.

Calitatea

Atunci când cumpărați și instalați orice piesă de mobilier, acordați cea mai mare atenție calității materialelor din care este confecționată aceasta, precum și modului de asamblare. De aceste momente depinde durata exploatării produsului. Carcasa și accesoriile de asemenea joacă un rol important, deoarece calitatea lor influențează direct aspectul mobilierului și funcționalitatea acestuia. De exemplu, mânerele jupite ale dulapului nu vor oferi nici un pic de estetică și frumusețe mobilierului în ansamblu. Țineți cont de faptul că veți utiliza produsul zilnic, carcasa acestuia trebuie să fie rezistentă, iar toate elementele ce servesc ca accesorii nu trebuie să-și piardă frumusețea din aspectul inițial pe care l-ați ales la procurare.

Сompania noastră de mobilă în Moldova, vă asigură o calitate înaltă a materialelor din care sunt confecționate produsele finite, precum și o durată de utilizare considerabilă, iar prețul este egal cu calitate!