Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

BUCĂTĂRII LINIARE LA COMANDĂ ÎN CHIȘINĂU

Pentru adepții stilului clasic sunt cele mai indicate bucătăriile liniare la comandă în Chișinău.Funcționalitatea și estetica lor se vor încadra excelent în încăperi de orice gabarite.. 

1. Variante de amplasare. Datorită configurației simple, se intră ușor în bucătării de orice formă.

2. Cost. Comandând specialiștilor o bucătărie liniară, veți economisi semnificativ la plată. Orice alt plan de montare vă va costa mai mult.

3. Folosirea rațională a metrajului. Aranjarea corectă a mobilierului va transforma în unul multifuncțional și un spațiu restrâns. Chiar și într-o bucătărie compactă se va putea amplasa și un colțar, și canapele, și etajere. O bucătărie de colț nu-ți oferă de fiecare dată o astfel de posibilitate. 4. Relevanța soluției cromatice. Atunci când cunoașteți toate tertipurile spectrului de culori, acestea vă vor ajuta să măriți vizual o bucătărie mică.

Compania ARAMA R are plăcerea să vă ofere la comandă bucătării liniare, care vor fi concepute în mod aparte reieșind din viziunea dumneavoastră personală în ceea ce ține de interior, sau vor fi selectate din catalogul principal de opțiuni finite. În confecționarea bucătăriilor liniare este folosită o varietate mare de fațade, elemente componente și accesorii. Acestea sunt originale și ergonomice. Cu ele se va potrivi perfect orice tehnică, inclusiv cea încorporată, păstrându-se în același timp austeritatea liniilor și designul clasic.

Vă propunem să îmbinați în bucătăria dumneavoastră originalitatea și clasicul, simplitatea și funcționalitatea. Comandați propria bucătărie unică și toate acestea vor deveni accesibile și simple pentru dumneavoastră.