Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MAGAZIN DE MOBILĂ Chisinau
MAGAZIN DE MOBILĂ Chisinau

MAGAZIN DE MOBILĂ

Atunci când căutați mobilă, cel mai bine este să mergeți la magazinele specializate. O bucătărie sau un dormitor trebuie să fie proiectate și amenajate în conformitate cu cerințele existente pentru acest tip de spații, de aceea mobilierul de aici se va deosebi. În general, alegerea mobilierului potrivit este o sarcină deloc simplă. La urma urmei, va trebui să studiați sortimentele din mai multe magazine înainte de a face alegerea. Un magazin de mobilă trebuie să ofere un produs solid și de calitate. Acum este momentul să începeți căutarea magazinului potrivit. În acest caz, cel mai bine este să fie luate în considerare mărcile mai cunoscute, denumirile cărora le cunoaște mai multă lume. De exemplu, unul din brandurile care a reușit deja să se impună este „ARAMA R” din Chișinău. Aceasta este o companie de producere a mobilei, deținătoare de showroom-uri situate în două sectoare mari ale capitalei (la Botanică – în centrul comercial Jumbo, și în cartierul Sculeni – pe teritoriul fabricii Tracom). Anual, geografia cumpărătorilor se extinde, fapt ce indică asupra calității și cereri înalte pentru produsele oferite. Mobilierul din magazinul „ARAMA R” se bucură mereu de solicitare. Cumpărătorilor le mai este pus la dispoziție și magazinul online al companiei.

 O deosebire a unui magazin obișnuit de mobilă este atmosfera confortabilă, amabilitatea vânzătorilor, capacitatea managerului de a prezenta mărfurile dintr-un aspect avantajos. Toată lumea își dorește să cumpere mobilier de înaltă calitate, durabil, pentru o perioadă îndelungată de exploatare. Prin urmare, este cel mai bine să optați pentru un magazin de mobilă nu din considerentul proximității de amplasare a acestuia, ci reieșind din ratingul său de popularitate. Într-un magazin de mobilă, managerul de vânzări vă  va ajuta să alegeți cea mai bună variantă de mobilă pentru bucătărie, camera copiilor, salon. De asemenea, în magazin puteți cumpăra accesorii suplimentare – noptiere, rafturi, textile.

Pentru comoditatea cumpărătorilor, este întotdeauna organizată livrarea produselor. Analizând sortimentul de mobilier din magazinele obișnuite și catalogul din magazinele online, acesta este aproape identic. Totuși, numai alegând mobilier într-un magazin real, există întotdeauna posibilitatea de a te convinge personal de calitatea acestuia, de a-l atinge, de a vă așeza. Acest lucru oferă avantaje, deoarece se va cumpăra doar mobilierul care este pe plac și care se „cere” în interiorul pe care doriți să-l amenajați. După ce ați ales mobila pe loc, puteți perfecta imediat comanda și face plata. După un set de acțiuni simple și obișnuite la fața locului, cumpărătorul va aștepta mai calm livrarea mobilierului. Multe magazine organizează vânzări de mobilă cu reduceri, iar dacă se întâmplă să intri în magazin în acea zi, cu greu poți pleca acasă fără să faci o achiziție. Copiii adoră să meargă la magazin împreună cu adulții, acolo pentru ei exista oferte speciale. Magazinele de mobila specializate în produse pentru copii încearcă să seteze sortimentul în așa fel încât copilului să-i placă neapărat ceva.