Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobilier pentru dormitor in Moldova
Mobilier pentru dormitor in Moldova

Mobilier pentru dormitor in Moldova

În timpul decorării camerei de oaspeți sau bucătăriei revoltă imaginația și neconvenționalitatea combinării elementelor este destul de acceptabilă, ceea ce nu se poate de spus despre dormitor. Acest loc în casă este invariabil destinat odihnei și somnului, prin urmare, în ea nu ar trebui să fie agresiune, doar confort și liniște. Pentru a crea un astfel de mediu este nevoie de cîteva elemente, cea mai importantă fiind mobilierul pentru dormitor.  Aceasta, ca și alte elemente de interior trebuie să fie confortabilă, funcțional, să aibă o culoare frumoasă și o dimensiune potrivită Sfaturi pentru alegere. Pentru a cumpăra mobilier pentru dormitor acordați atenție unor sfaturi, după care veți putea ușor să găsiți varianta potrivită și calitativă.

 1. Alegem dormitorul.

              Primul lucru important care trebuie făcut înainte de a merge la magazin este măsurarea. Ar trebui să vă potrivi cu ușurință și să vă răsturnați în siguranță. Va fi mai bine dacă se poate verifica chiar în magazin. Al doilea lucru important este salteaua (cu un cadru). De elasticitate și duritate lui depinde calitatea somnului Dumneavoastră. Pentru rezolvarea problemelor musculo-scheletice sunt oferite variante ortopedice. Al treilea lucru desigur că contează mult și exteriorul acesteia. Contează, calitatea de dorințele stăpînului. Acesta poate fi un set cu multe dulapuri sau unul clasic.

2. Cu ce să complectez patul

              Dormitorul, unde va fi un singur pat, pare incomod. Prin urmare, pentru completare  este mai bine să se cumpere și obiecte adăugătoare - spre exemlu noptiere și o masă în același stil. În prezența spațiului liber, setul poate fi suplimentat cu un dulap spațios. Fiecare dintre elementele pot fi achiziționate gata sau făcute la comandă.

3. Cu să aranjezi mobila

Interior va fi perceput confortabil, în cazul în care mobilier va fi așezat corect. Capul patului de la perete și spațiul liber de pe ambele părți vor crea un microclimat plăcut și nu vor încălca noțiunile de bază ale Feng Shui.

4. Cum să alegeți culoarea

Pe lîngă configurarea, parametrii mobilierului, mult este importantă  și culoarea ei. Cele mai comune sunt dormitoarele în culorile liniștite a paletei, astfel de camere sunt cel mai bine reglate pentru odihnă și un somn sănătos. Pentru cei care iubesc culorile luminoase, bogate, pot bate accente suplimentare în interior.

5. Cum se adaugă accesoriile

Dacă televizorul pentru Dumneavoastră este un atribut indispensabil al camerei chiar în dormitor, îl puteți seta numai la nivelul ochilor. În această poziție, nu va avea de suferi vederea Dumneavoastră și veți putea viziona cu ușurință emisiunile TV favorite înainte de a merge la culcare.  În ceea ce privește accesoriile, cel mai potrivit pentru dormitoare este considerat oglinzile care extind spațiul, poze frumoase, fotografii de familie pe perete. Puteți alege locul potrivit pentru lumanari sau flori. Candelabrul sau lampa de podea originala va adauga spatiu confortului de seara si un sentiment de romantism.

În concluzie, nu va fi deprisos să adăugăm că, indiferent de dormitorul ales în Moldova, sunteți viitorul său master cu drepturi depline. Deci, doar tu hotărăști cum va fi această cameră și ce beneficii va fi pentru tine