Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Piatra Du Pont in Chisinau prețuri
Piatra Du Pont in Chisinau prețuri

Piatra Du Pont in Chisinau prețuri

 

Astăzi articolele concernului «Du pont», confecționate în exclusivitate din piatra artificială se bucură de o popularitate deosebită, nu doar în rîndurile arhitecți și designerilor, ci și la clienții de rînd dornici de a-și renova locuința desinestătător.

A cumpara piatra Du pont în Chișinău e destul de simplu – e cazul doar să contactați compania «ARAMA R », care este reprezentantul exclusiv în Moldova al mărcii Du pont cu renume mondial.

Vă propunem să beneficiați de un specializat calculator-online destinat pentru calcularea prețului blatului din piatra artificială.

CÎTEVA INFORMAȚII DESPRE MARCA «DU PONT»

Compania «Du Pont» (denumirea completă: E.I. du Pont de Nemours and Company, se citește: "Dupon") a fost fondată în anul 1802 în America. Este unul dintre cei mai mari lideri transnaționali dintre companiile științifice și industriale din SUA. Inovațiile «Du pont» au diverse tendințe specializate: de la industria de producere a automobilelor pînă la energetică. O atenție sporită merită cercetările în domeniul materialelor de construcție și finisare. Anume această companie deține mărcile de renume mondial Corian și Montelli. Piatra artificială a acestor mărci se deosebește prin proprietățile sale redate prin rezistență și trainicie, cu ajutorul acestei pietre puteți realiza ideile de stil original, deoarece aceasta din urmă poate fi ușor combinată cu oricare alte materiale.

DESPRE PIATRA ARTIFICIALĂ ȘI BRANDURILE EXISTENTE PE PIAȚĂ

Piatra artificială este un material rezistent la apă, fără pori, care foarte ușor se curăță de murdărie și grăsimi. Ea este rezistentă la temperaturi înalte (de pînă la +160 grade), impacturi mecanice și raze ultraviolete. Datorită acestor proprietăți tehnologice de înaltă performanță, în prezent, blaturile din piatră artificială «Du pont» prezintă o popularitate sporită pe piața produselor de mobilă.

«Corian» - este un material compozit care are o rezistență și durabilitate incredibilă. Structura lui nu are pori și fisuri, datorită acestui fapt, materialul este rezistent la diferite contaminări. Astfel de piatră poate fi ușor restaurată și refăcută în caz de necesitate aplicare a lucrărilor de reparație.

«Montelli» - este o specie de piatră artificială, articolele din ea sunt foarte rezistente și ecologice, nu au cusături la lipire și rezistă chiar și celor mai înalte presiuni. Această marcă are un preț mai redus decît «Corian», și în același timp, calitatea produselor realizate nu este mai inferioară.

Compania «ARAMA R», care este furnizorul unic și exclusiv al producției concernului «Du pont» în Moldova, propune clienților săi achiziționarea pietrei artificiale «Du pont» la prețuri extrem de accesibile. Cu noi colaborează nu numai persoanele fizice, întreprinzătorii individuali, dar și întreprinderi-producătoare de mobilă. Contactînd compania noastră Dumneavoastră vă veți bucura din plin de întreaga gamă a ofertelor pe care nu le veți putea refuza!