Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila la comanda - caracterul inimitabil în orice detaliu
Mobila la comanda - caracterul inimitabil în orice detaliu

Mobila la comanda - caracterul inimitabil în orice detaliu

Mobila la comanda trebuie sa posede durabilitate!

Mobila buna trebuie sa fie nu doar stilata si luxurianta – ea trebuie sa va serveasca pentru o perioada lunga de timp. Calitate impecabila – este acel factor, la care este necesar de atras atentia in primul rind. 

 Calitatea mobilei pe care o producem – este prioritatea noastră primordială, pe care se bazează succesul activitătii companiei. Liniile noastre de producere sunt dotate cu cel mai modern echipament european, unde sunt strict conformate toate tehnologiile de producere, specialiștii nostri, în mod frecvent avanseaza cunostintele sale in domeniu, iar toata mobila, inainte de a nimeri la destinatar – este verificata la subiectul calitatii. Noi garantam inalta calitate a articolelor produse – spre urmari, facind comanda de mobila in incinta companiei ARAMA R – puteti fi ferm convinsi de faptul, ca ea vă va servi un timp îndelungat  fără a crea careva dificultăți în procesul exploatațional sau a pierde din farmecul și splendoarea sa. 

Individualitatea – principiu care contează la fel

În prezent, inimitabilitatea și individualitatea sunt apreciate la un nivel destul de înalt, avînd o popularitate deosebită și în lumea mobilei personalizate. În fine, de aici și și-a luat începutul termenul de mobila la comanda, unde fiecare client poate opta pentru ceva neobișnuit, individual, dezirat și care ar corespunde în totalitate cerințelor sale de zi cu zi.

Însă pe cînd pentru mobila facută la comanda pentru casă sau apartament reprezintă mai mult un capriciu și dorință de a schimba ceva ân casa sau apartamentul său, atunci un interior cu mobila facuta la comanda pentru oficii, restaurant, saloane de frumusete sau cluburi mondene reprezintă o necesitate de a se remarca, de a fi indementicabil și original – reprezentînd cartea de vizită a localului.

Un interior creat la comandă individuală va pune în valoare independența proiectului, impecabilul gust și originalitatea stăpînului. Compania noastră detestă clișee și proiecte copiate sub indigou, noi optăm pentru caracter individual, generînd doar cele mai fresh idei din domeniul designului de interior. Venim cu ceva nou și genial în special pentru Dumneavoastră – mult stimații noștri clienți. Dumneavoastră sunteți cei – care ne inspiră la noi succese și relizări, ne insuflați cuvintele și solicitările cheie de la care începem să creăm fir cu fir, pas cu pas mobila Dumneavoastră, a cărei analog nu veți găsi în Chisinau, Moldova sau chiar toată lumea. Dorim să vă personalizăm interiorul, să vă frapăm, să vă fascinăm...! Iată doar căteva argumente pe care încercăm să vi le propunem drept dovadă a importanței unui proiect de design individual.

Mobila pur ecologică

Noi prețuim sănătatea proprie și a clienților noștri, optînd în exclusivitate pentru cele mai ecologice materiale care nu ar provoca daune organismului. Mobila produsă de noi poate fi utilizată în gradinite de copii, școli, spitale, camere pentru copii, dormitoare etc. Nu e cazul să faceți economii în buget – optînd pentru ceva artificial și plin de substanțe cancerogene. Fiți de acord – sănătatea noastră nu are preț, este atît de ușor să o pierzi și atît de greu să o restabilești. Nu faceți asemenea erori în viață –mobila facută la comanda trebuie să fie ecologică și la maxim naturală.

Un nou sens al confortului

Confort – detaliu de bază al vieții noastre de zi cu zi, el ne îndrumă și ne provoacă la noi realizări, ne relaxează și ne încîntă. Oare nu ar merita spațiul din casa Dumneavoastră de un confort în plin sens al cuvîntului. Pentru aceasta este nevoie de puțin – armonie în familie și interior decorat cu mobila facută la comandă, care ar satisface în totalitate gusturile și preferințele Dvs, care s-ar potrivi perfect caracterului fiecărui membru de familie și s-ar încadra în bugetul familial. Noi știm ce să vă propunem!  

Esteticul

Esteticul este un element la fel de important ce trebuie neapărat să fie ”incrustat” într-o mobilă prestigioasă. Noi creăm o mobilă înalt tehnologică, pentru o viață confortabilă și plină de emoții plăcute.

Comanda de mobilă poate fi făcută prin simplu apel telefonic către specialiștii companiei ARAMA R +373 22 211508, în chatul de pe site ori în rubrica contacte a site-ului nostru.