Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila oficiu

Mobila oficiu

O afacere de prosper este întreținută într-o ambianță primitoare, expresivă, plăcută din punct de vedere estetic, cu multă lumină și confort. Mai mult decît atît, felul în care amenajat oficiul Dumneavoastră este o adevărată carte de vizită, menită de a Vă pune în valoare, de a Vă reprezenta în fața viitorilor și potențialilor clienți și parteneri de afacere.

Anume din acest motiv, designul de interior al unui birou ce tinde spre culmile succesului trebuie să posede în primul rînd calitate desăvîrșită și în cel de-al doilea imagine personalizată și stilată. Mobila pentru birou trebuie să fie unul dintre pilonii care vor ținti spre prosperitatea afacerii.

 

  Amenajarea unui oficiu, în general, presupune nu doar echiparea acestuia cu mobila la comanda. Ba din contra, ar trebui  de început cu o analiza a tipului de business care este întreținut în interiorul biroului. Acest studiu va permite pentru eficientizarea divizării spațiului, crearea unui design de mobila cît mai fiabil și ergonomic. O mobilă proiectată cu rațiune și gust trebuie să ocupe cel mult 60% din spațiu, restul spațiului fiind destinat libertății de mișcare și gîndire. La prima vedere, niște lucruri banale sunt capabile de a transforma afacerea într-un business reușit.

 Dumneavoastră, alături de designerul nostru Veți avaea posibilitatea de a schița modelul de design destinat pentru mobila de oficiu la comanda, care ulterior va fi produsă la cel mai performant echipament, în fabrica de mobila din Chisinau ARAMA-R , cu utilizarea celor mai calitative materiale.

Oferim la dispoziția Dumneavoastră proiectarea și producerea modelelor e mobila de birou la comanda individuală din PAL melaminat ori PAL sponat ( furniruit), MDF vopsit ori MDF lucios. Toate aceste materiale pot fi accesorizate cu sticlă, ceea ce va conferi designului  Dumneavoastră un plus de eleganță și stil.

Cît pe ce să uităm și de funcționalitatea mobilei pentru oficiu. Dorim să atragem atenția Dumneavoastră la faptul, că o astfel de mobila la comanda trebuie să fie la maxim dotată cu accesorii, care vor crea o confortabilă ambianță de lucru și vor atrage noi clienți.