Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

DORMITOARE ÎN MOLDOVA

DORMITOARE ÎN MOLDOVA

În ce cameră întâlnim fiecare dimineață, în pofida dispoziției și a vremii de afară? Bineînțeles, în dormitor. De aceea anume această cameră este atât de importantă în fiecare casă sau apartament, or de ea depinde gradul de confort al întregii locuințe.

De aceea, atunci când sunteți în căutare de mobilier pentru un dormitor în Moldova, este recomandat să planificați din timp repartizarea și interiorul camerei.

 În ultima perioadă, la amenajarea unui dormitor, a apărut tendința de a împărți spațiul în două compartimente: un dressing și o zonă de odihnă. Este o decizie este foarte comodă și rațională. În caz contrar, un dulap încorporat este absolut necesar. Totuși, principalul semn distinctiv al unui dormitor este patul. Fără el, este imposibil să ne imaginăm o odihnă și un somn bun. Mai multă lume preferă să înlocuiască patul cu o canapea din cauza compactității sale, cu toate acestea ca loc pentru dormit, canapeaua este în dezavantaj, fără doar și poate. Locul său este într-un hol și un salon, unde va fi mai practic și mai rațional.

Pat dublu

Pentru ca dormitorul să se transforme într-un loc ideal de relaxare, patul, la fel ca și salteaua, trebuie alese cu deosebită atenție. Când alegeți un pat, nu veți lăsa fără atenție următoarele momente:

Rigiditatea cadrului. Acesta poate fi un PAL sau un grilaj constând din plăci curbate separat, datorită cărora se creează un efect ortopedic chiar și atunci când se utilizează saltele moderne de înaltă calitate.

Nivelul spetezei superioare. Pentru a preveni căderea pernei cu orice ocazie, speteaza superioară trebuie să fie la cel puțin 400 mm deasupra saltelei.

Spate lateral sau cusătura. Prezența acestor elemente vă va proteja tapetele de abraziune sau roadere.

Mecanism de sertare. Elementele glisante speciale  vor asigura, cel puțin, funcționarea lor stabilă.

Dimensiunile saltelelor și bazelor ortopedice. Atunci când alegeți un pat, nu uitați că dimensiunile non-standard vor fi, respectiv, mai scumpe.

Fără îndoială, varianta cea mai bună este să vă amenajați dormitorul cu mobilier realizat la comandă. Astfel, nu veți avea de ales din variantele propuse, ci vă veți putea crea propriul dormitor unic.

Compania de mobilă „ARAMA” se specializează în producția de mobilă pentru orice gust. Prețurile noastre pentru dormitoare în Moldova sunt optime, vă puteți convinge de acest lucru, studiind ofertele din catalogul nostru. Vă puteți crea propriul set de dormitor selectând separat articole de mobilier finite. Dacă doriți, puteți comanda mobilier de dormitor realizând propriul proiect individual. Oricare ar fi opțiunea pentru care veți pleda, noi vă garantăm calitate, siguranță și stil. La urma urmei, suntem angajați în producția de mobilier nu de un singur an și acest lucru înseamnă că avem iscusința necesară și știm să executăm un produs de calitate.