Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Fatade lucioase in Chisinau
Fatade lucioase in Chisinau

Fatade lucioase in Chisinau

La renovarea apartamentului Dumneavoastră probabil vă confruntați des cu problema alegerii unui model perfect de mobila. Dar dacă decizia este luată și sunteți convinși că alegerea perfectă sunt fatade lucioase in Chisinau - atunci ar trebui neapărat să vă informați dacă toate tipurile de luciu sunt asemănătoare, și care sunt criteriile ce le deosebesc? Care este varianta ideală pentru care trebuie să optați, efectuând cumpărătura? În cazul în care ați putut răspunde la aceste întrebări, nu vă veți îndoi atunci când veți face cumpărătura, deoarece alegerea dvs., va fi conștientă și sută la sută corectă.

Trebuie de  remarcat faptul că tipurile de luciu diferă de la un model la altul. Cu cât suprafața reflectă mai multă lumină, cu atât și luciul va fi mai mare, aceasta înseamnă că un astfel de produs va străluci cel mai bine și va mări vizual spațiul. 

Pe lângă reflexia luminii, un indicator important este capacitatea materialului de a ascunde defectele precum zgârieturile și praful. Suprafața perfect plană este drept garanție că ochii Dvs. nu vor vedea nici un defect pe ea.

Lac UV pentru mobilă

Fațadele MDF lucioase (acoperite cu un strat special lac UV) in Chișinău sunt materiale accesibile pentru renovarea modernă a oricărui apartament. Datorită construcției sale, astfel de fațade nu doar au un aspect frumos, ci oferă și durabilitate maximă mobilei. Avantajele lor includ: 

  • cea mai mare durabilitate dintre analogii propuși pe piață; 
  • 100% suprafață plană și netedă; 
  • sortiment bogat de culori; 
  • rezistență maximă la luciu și culoare; 
  • absența completă a ,,asprimii” pe suprafață; 
  • rezistență maximă a culorii; 
  • întreținere ușoară ce permite eliminarea zgârieturilor în cazul apariției acestora.

Cu toate caracteristicile pozitive, mobila din MDF acoperita cu UV (lac UV) are și unele dezavantaje, cum ar fi un preț înalt, iar culoarea mobilei se poate modifica în cazul în care calitatea lacului nu a fost una dintre cele mai bune.

Smalț pentru fațadele lucioase 

Baza pentru fabricarea unor astfel de fațade sunt plăcile din MDF, care sunt măcinate și acoperite cu grund după tăiere. După grund, vopseaua se aplică pe suprafață în mai multe straturi, cu cât mai multe straturi sunt, cu atât va fi mai bun produsul. Lacul ce se folosește la ultima etapă a procesului descris mai sus, fiind defapt partea decisivă în realizarea fronturilor, deoarece efectul decorativ și gradul de rezistență la deteriorări depind anume de acestă etapă.

Fațadele lucioase cu email reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni, ce tolerează perfect variațiile de temperatură, având și un sortiment larg de culori. După dorință, puteți alege fațade cu smalț- oglindă sau cameleon metalic. 

Dintre neajunsuri, putem remarca faptul că suprafața prelucrată cu smalț este ușor de zgâriat și își poate schimba culoarea sub razele soarelui, însă aceasta se poate supune restaurării. Procesul de restaurare presupune, aplicarea unui strat suplimentar de lac care necesită să fie bine uscat. 

După cum puteți vedea, orice fatade lucioase posedă avantajele și dezavantajele sale. Fațadele lucioase in Chisinau, pe care le propune compania noastră, sunt considerate de înaltă calitate, deoarece noi avem grijă de preferințele clienților și respectăm cu rigoare calitatea produsului confecționat! Părerea și gusturile Dvs. contează!