Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILĂ: MAGAZIN ONLINE
MOBILĂ: MAGAZIN ONLINE

MOBILĂ: MAGAZIN ONLINE

În fiece an, numărul de magazine de mobilă online crește.  Astăzi, direct în rețea, poți găsi seturi de mobilier potrivite pentru orice tip de încăpere.

Comoditatea utilizării catalogului magazinului online ARAMA R stă în faptul că printr-un singur click ai posibilitatea de a alege produsul care ți-a plăcut, din compartimentul „mobilier – magazin online”. Perfectarea cererii are loc într-un timp scurt, după care mărfurile sunt livrate exact la adresa. De regulă, costul livrării este inclus în prețul indicat pe site. Informațiile despre toate nuanțele tranzacției le puteți afla contactând serviciul de asistență, pe site. Totuși, pentru ca achiziția să fie una reușită, pentru început merită să aflați mai multe despre piața de mobilă actuală, dar și să vă informați referitor la vânzător. Datorită varietății mari de mărci de mobilier, cumpărătorii au posibilitatea de a cumpăra, în sfârșit, mobilă pe propriul plac, ba chiar să o comande folosind serviciul de design individual. Astăzi, în magazinul nostru online de mobilă puteți face rost, la un preț rezonabil, de seturi de bucătărie și dormitor, seturi pentru camerele pentru copii, birouri, holuri, antreuri. Cataloagele site-ului magazinului online vă pot pune la dispoziție o selecție mare de mobilier modular, dar și piese de mobilier individuale – de la mese de calculator până la comode. Unele dintre modelele prezentate în catalog le puteți vedea expuse în variantă finită în showroom-ul nostru, în timp ce altele pot fi achiziționate după catalog doar la comandă.

 

Magazin online de mobila – chiar atât de simplu după cum pare la prima vedere?!

În prezent, se înregistrează o mare concurență între magazinele online, de aceea magazinele virtuale tind să atragă clientelă prin prezența unor mărci cunoscute, ceea ce nu indică deloc calitatea produsului. Sfatul nostru ar fi să aruncați o privire mai atentă către producătorii moldoveni de produse de mobilier sau, mai bine zis, către produsele companiei ARAMA R. Aici, calitatea mărfurilor este cea mai înaltă, în același timp puteți alege mobilier în funcție de stil – de la clasic la modern și high-tech, de la design simplu la design exotic. Comoditatea procedurii de comandă a mobilierului atât prin site-ul companiei, cât și în showroom este garanția primirii la timp a mărfurilor de înaltă calitate. Încă la etapa perfectării comenzii, managerii companiei vă vor ajuta să vă decideți asupra alegerii mobilierului, vă vor oferi explicații detaliate despre livrarea mobilierului către client.

În general, majoritatea clienților care aplică în magazinul online ARAMA R folosesc serviciile companiei noastre nu un singur an, această nișă urmând să se dezvolte mereu. Tehnologiile inovatoare au devenit o normalitate în viața oamenilor obișnuiți. Astăzi, consumatorii noștri nu sunt nevoiți să caute un set de mobilier potrivit prin toate magazinele orașului, este suficient să intre pe site-ul companiei ARAMA R și să facă click pe fotografia mobilierului solicitat în magazinul online. Ce-i drept, aici sunt și unele dezavantaje. De exemplu, cumpărând un produs prin intermediul site-ului, e greu să scapi de gândul că nu poți atinge și proba acest produs. Rămâne să ai încredere în profesioniști și în informațiile oferite clienților, dar este mai bine să vizitezi salonul acestei companii și să te convingi personal că ceea ce vezi pe site corespunde exact realității. Magazinul nostru online de mobilă se dezvoltă constant din punct de vedere tehnic și profesional, având grijă de propria reputație – ceea ce înseamnă că prețuim clienții noștri și suntem gata să le oferim doar ce este mai bun!