Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Uși nestandarte la comanda
Uși nestandarte la comanda

Uși nestandarte la comanda

Arhitectura moderna diferă de mărimile nestandarte a deschiderilor ușilor de interior și intrarea în încăpere. Ușile la comanda de mărimi nestandarte  au parametri individuali și forma pînzei. De asemenea conceptul de nestandart include un design unic și soluții constructive. Instalarea unor astfel de produse permite realizarea unui stil unic și a unei abordări moderne de amenajarea spațiului.

 Avantajele ușilor cu dimensiuni nestandarte.

Fața de modul de a arata unice, acestea au nu număr de proprietăți și caracteristici care le desting pe fundal de o construcție simplă. Cele mai importate avantaje sunt:

 • Dimensiunea deschiderii se păstrează. Instalarea conscrucției standarte necesita o montare specială a peretelui pentru fixarea sigură a chenarului. Acestea este un proces destul de complex și consumă mult timp, care necesită anumite cunoștințe în construcție.
 • Construcția pereților rămîne neschimbată. Fabricarea ușilor nestandarte la comandă permite păstrarea caractericticilor structurii portante pentru respectarea deplină a tuturor caracteristicilor operaționale.
 • Econimisirea banilor. Desfășurarea lucrărilor de instalarea și pregătire în cazul utilizării ușilor standarte poate să necesite costuri suplimentare pentru materiale și utilaje de construcție, iar dacă veți comanda uși de interior nestandarte din Moldova care permit instalarea fără pregătire specială.
 • O gamă largă. Sper deosebire de modelele standarte reprezentate de modelele care au o cerere mai mare, ușile de interior de mărimi nestandarte sunt făcute la comandă după cererea clientului. Este posibil de a alege culoarea, forma, materialul, finisajele, accesoriile și altele.
 • Securitate. Deoarece clientul este cel care alege independent designul produsului, este posibilă crearea unei uși foarte puternice, cu un grad ridicat de pretecție. Ușile duble din metal a mărimilor destandarte la comandă permit asigurarea fiabilității, care este mai mult predestinată pentru designul băncilor.

De asemenea beneficiile pot fi atribuite mai degrabă costurilor reduse. Luînd în consederare unicitatea și producțicția individuală, prețurile unei uși de interior  nestandarte crește. Cu toate acestea, puteți economisi pe material, datorită căruia este posibil să cumpărați ieftin cu instalarea unui produs la cheie fabricat la comandă individuală.

Cum să cumperi uși interior nestandarte?

Fabricarea ușilor de lemn nestandarte în Chișinău la comandă, este un proces laborios. Avînd învedere cerințele clientului, este necesar să se elaboreze un proiect detaliat și să se efectueze o consultare corespunzătoare.

Ușile din lemn nestandarte sunt mai ușor de creat deoarece materialul este ușor de procesat. Însă metalul necesită o prelucrare atentă și utilizarea unor echipamete speciale. Prin urmare după consultare se fac măsurări ale deschiderii în casă și se crează proiecte coresponzătoare. După acestea ușile de interior nestandarte la comandă sunt aprobate de client, iar apoi se execută construcția.

Organizarea înaltă a fluxului de lucru în producție permite executarea cît mai rapidă a comenzilor. În primul rînd, acest lucru se datorează unui număr mare de angajați cu experiență și calificare, între care cantitatea de însărcinări este distribuită în conformitate cu specialitatea condamnatului. 

Ușile metalice glisante la comandă de dimensiuni nestandarte din Moldova de la compania noastră va permite clienților să economisească nu doar banii dar și timpul. Oferim servicii la cheie și garanție la tot. În același timp, volumele de producție ne permit să vindem construcții de înaltă calitate care respectă cerințele de reglementare la prețuri accesibile.

 

Informația pentru cumpărătii de uși cu dimensiuni nestandarte la comandă.

Alegeți cel mai convenabil mod de comadă pentru Dumneavoastră

 • Sunați la numărul +373 22 211508 si primiți consultația unui specialist
 • Folositi formularul pentru a primi un apel înapoi ”Sună înapoi”  lăsînd numele și numărul de contact a Dumneavoastră
 • Folosiți formularul pentru a primi un apel înapoi ” Sunând în gaj”  lăsînd numele și numărul de contact a Dumneavoastră
 • Scrieține pe poșta noastră electrică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Utilizați metoda de livrare.

Dumneavoastră puteți ridica ușa de interior la comandă din punctul eliberării sau puteți alege livrare la domiciliu. Livrarea nu este doar prin Chișinău, dar și prin toată Moldova, o companie de transport sigură.

Puteți utiliza întotdeauna serviciul ”la cheie” și specialiștii noști de înaltă calificare, consultanții noștri vă vor consulta și vă vor lua toate măsurile, după care o vor instala într-un timp scurt

Achitarea ușilor de dimensiuni nestandarte la comada în orice mod convinabil pentru Dumneavoastră: 

 • În numerar
 • Decontare fără numerar
 • Achitarea online cu ajutorul cardului Visa, MasterCard