Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Design de interior cu foto
Design de interior cu foto

Design de interior cu foto

Deseori visăm la o locuință confortabilă, în care fiecare obiect va putea dărui senzații de căldură și bucurie. Unde nu va irita culoarea pereților, iar liniștea și va contribui la odihnă și relaxare. Noul design de interior al cărui imagini putem admira pe paginile multor site-uri din internet de multe ori reprezintă ceea ce căutăm cu disperare de mult timp.

 

 Motivele pentru  care ne dorim un nou dizain de interior sunt destul de diverse. Ele pot fi cauzate de procurarea unei noi locuințe sau apariția unui nou membru al familiei. Ba, pur și simplu, vechile tapete ne-au plictisit sau dorim să impresionăm pe cei din jur cu ceva neobișnuit. 

Pentru a evita apariția unei atmosfere de disconfort, este important de a crea un interior corect și de a alege un stil potrivit suprafeței încăperii. În acest scop, ar fi bine să cunoașteți careva particularități de design care vă vor permite să  evitați greșelile și cheltuielile inutile.

Design de interior al unui apartament

Dizainul unui apartament sau a unei camere trebuie neapărat să confere pace și confort,  iată de ce, în alegerea stilului este necesar de a selecta opțiunea care se va potrivi perfect cu obiceiurile și caracterul stăpînilor locuinței. Spre exemplu, unui cuplu tînăr se va potrivi stilul modern, high-tech sau minimalism. Pentru persoane de vârstă mijlocie sau în vârstă ar trebui să fie acordată o atenție specială la stilul etnic, shabby chic sau cel clasic.

În cazul în care apartamentul este destinat nu doar pentru trai, ci și pentru întîlniri de afaceri, atunci sunt acceptabile stilurile loft si fusion, cu utilizarea mobilei de lux și materialelor scumpe.

Design in dormitor

În ceea ce priveste un dizain dormitor – putem ferm afirma că oricare ar fi tendința în vogă – e cazul să puneți accentul pe propriul gust. Sunteți o persoană creativă, cu spirit excentric, mereu veselă și gata de ceva fresh? Atunci amenajarea unui dormitor trebuie să fie cu imitare de priveliști spectaculoase iar mobila comandată – în culori vii și materiale hi-tech. Dormitoare în culori neutre vor fi pe placul unor persoane conservative, de vîrstă medie. Asemenea proiect de design va bucura stăpînii cu clasicismul și simplitatea culorilor și formelor. Pe cînd persoanelor vîrstnice e cazul să fie propus un design de dormitor în stil shabby chic  sau country. 

Compania «ARAMA R» oferă o gamă largă de servicii de design pentru casa sau birou, menite de a crea atmosfera dorită, confort și siguranță. Pe site-ul nostru puteți viziona exemple de lucrări în domeniu design interior, ce vă va permite să percepți mai bine calitatea serviciilor prestate, nivelul creativității și oportunitățile de care veți beneficia – apelînd la serviciile «ARAMA R». 

Designerii profesioniști ai companiei «ARAMA R»  Vă vor frapa prin frumusețea și inimitabilitatea proiectelor realizate, interioare- în care timpul petrecut devine o plăcere si bucurie de neuitat.