Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILIER PENTRU SALON CHIȘINĂU
MOBILIER PENTRU SALON CHIȘINĂU

MOBILIER PENTRU SALON FOTO (CHIȘINĂU)

In orice locuință, salonul este camera mereu deschisă pentru dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră. Totodată, anume în salon este atât de plăcut să stai în fața ecranului televizorului sau tolănit pe canapea cu o carte preferată în mâini.

Așadar, atunci când vă proiectați interiorul, trebuie să vă bazați pe propriile gusturi și obiceiuri. Acest lucru vă va permite să creați o atmosferă de confort în acest spațiu al locuinței și va coincide întrutotul cu propriul dvs. univers intern.

Având de ajutor site-ul nostru, puteți cumpăra fără dificultăți mobilă pentru salon foto (Chișinău) la prețuri accesibile, care se va transforma intr-un punct de atracție al interiorului.

ETAJERE, PEREȚI PENTRU SALON

Elementul central al oricărui salon este dulapul. Gama de mobilier pentru saloane, pe care o prezentăm, va putea satisface cerințele celui mai rafinat client: dulapuri de colț, dulapuri înguste și universale, dulapuri-vitrine cu sau fără iluminare sau modele deschise. Funcționalitatea acestui mobilier este atât de diversă încât poate fi folosit atât ca loc pentru depozitarea articolelor de garderobă, cât și ca opțiune pentru păstrarea cărților. În același timp, dulapurile colțare și cele tradiționale pot fi combinate, acest lucru va economisi spațiu în cameră și va adăuga originalitate contururilor mobilierului.

Opțiunea de module mici – comode cu sertare, măsuțe de cafea, dulapuri TV sau rafturi suspendate într-o îmbinare armonioasă cu dulapul va adăuga originalitate salonului dvs. și va crea o compoziție de mobilier unică. Și în cazul unei schimbări a amplasării, puteți oricând repoziționa mobilierul modular, ceea ce va permite salonului dvs. să arate mereu divers.

 

MOBILIER PENTRU SALON ȘI SUPRAFAȚA CAMEREI

Alegerea mobilierului este în dependență directă de dimensiunile camerei. Cu un salon spațios, nu vor fi dificultăți, principalul lucru este să nu aglomerați spațiul. Totuși, atunci când camera dvs. nu se deosebește prin suprafață mare, merită să se țină cont de câteva momente:

• mobilierul-corp masiv este potrivit doar pentru încăperi spațioase, dar chiar și în acestea libertatea de mișcare nu trebuie să fie exclusă;

• rafturile deschise și dulapurile vitrate vor fi un loc excelent pentru depozitare și vor extinde vizual spațiul;

• utilizarea oglinzilor nu numai că va crește vizual spațiul, ci va face camera mai luminoasă.

Pe paginile catalogului nostru veți găsi anume mobila pentru salon foto Chișinău pe care ați căutat-o atât de mult timp. V-am pregătit o gamă imensă de piese de mobilier moderne, care vor adăuga atractivitate și originalitate oricărui salon. Haideți să creăm împreună un interior cald și confortabil în locuința dumneavoastră.