Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila la comanda in Chisinau
Mobila la comanda in Chisinau

Mobila la comanda in Chisinau conform unui proiect individual

 Dotarea unui interior modern și confortabil cu mobila la comanda in Chisinau nu este întotdeauna un lucru ușor. În ciuda varietății de propuneri din partea producătorilor autohtoni și celor din străinătate, alegerea unui model de mobila pentru bucatarie, dulap sau living este extrem de dificilă. De regulă, fabricarea oricărui model de mobila la comanda md are loc după un șablon. Modelele se pot diferenția după culoare, dimensiuni sau elemente de tip accesoriu, și oricum, deseori, acestea rămân monotone. Amenajarea caselor și a apartamentelor moderne nu trebuie să conțină elemente de interior standard, iar prezența unor forme geometrice neregulate sau a unor decizii de proiectare îndrăznețe face ca procesul de producere mobila la comanda să fie o condiție neapărată.

 Avantajele serviciului mobila la comanda md

 O bucătărie, un dormitor sau un dressing, realizate conform unui proiect individual, vă vor ajuta la întruchiparea designului unic și la armonizarea spațiului.

 Soluțiile de design de interior sunt indispensabile pentru apartamentele cu o suprafață mică sau cu un aspect non-standard. Prin alegerea unei opțiuni similare, veți putea determina independent forma și dimensiunea modelului de mobila, care se vor potrivi perfect interiorului Dumneavoastră.

 Atunci când faceti comanda de mobila de corp, Dumneavoastră determinați în mod independent complectația și selectați numărul dorit de rafturi și compartimente, tipul de mecanism și accesoriile necesare.

Dacă ați rămas fascinat de un set de mobila de brand, dar nu vă puteți permite o achiziție scumpă, atunci puteti comanda in Chisinau mobila similara, dupa un proiect individual. O astfel de soluție va face ca visul Dumneavoastră să devină neapărat realitate.

 Veți avea posibilitate de a alege materiale de calitate care să corespundă condițiilor de temperatură sau umidității înalte din încăpere.

 Un antreu stilat, living sau bucatarie, realizate la comanda, vor conferi interiorului un aspect finit, completându-l cu soluții originale care vor fi prezente doar în casa Dumneavoastră.

 De ce e cazul să optați pentru mobila la comanda md de marca ARAMA R?

 Serviciul de mobila la comanda ieftin sunt gata să ofere o varietate de fabrici mici din Chisinau. Dar cîte din ele sunt gata să presteze servicii de calitate cu raport real pret/calitate? Fără a provoca daune materiale clienților, cu termeni reali de garanție, cu certificate de calitate, ținînd cont de normele ecologce? Noi suntem gata să întruchipăm proiecte originale în conformitate exactă cu dimensiunea și forma descrisă în design, indicăm în contract materialele si culorile din care va fi executata mobila la comanda md si anexam certificatele de calitate. Da, mobila noastra nu este cea mai ieftina pe piata si nu tinde niciodata sa fie cea mai ieftina. Noi tindem spre calitate la preturi avantajoase pentru client. Noi oferim:

asistență profesională în proiectarea și alegerea materialelor;

costul competitiv și modalitățile convenabile de plată pentru plățile în numerar și transfer;

implementarea operativă a soluțiilot și calitatea înaltă a produselor;

utilizarea materialelor certificate și a componentelor fiabile;

Livrare gratuită în oraș și în municipiu.

Pentru a primi sfaturi cu privire la achiziționarea unui model de mobila la comanda in Chisinau, apelați la numarul de telefon (+373) 22 211 508, prin chat sau completați formularul de feedback in sectiunea contacte pe site.