Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila Moale (tapitata)

Mobila Moale (tapitata)

Crearea unei spațioase, confortabile și stilate locuinte deseori implica necesitatea de selectare a unor elemente decorative, cît și a unor piese de mobilă care s-ar potrivi optim structurii și esteticului funcțional al casei. În ceea ce privește mobila moale, și în special canapele și fotolii, care în prezent definesc  centrul de interes și confort al încăperii, este necesar de reținut cîteva aspecte importante.

În primul rînd, mobila moale trebuie neapărat să fie cît de posibil simplistă, însă în același timp bogată în detalii estetice care ar pune în valoare frumusețea acesteia, și ar fi în măsură să satisfacă gusturile stăpînilor săi. 

 

Compania ARAMA-R Vă pune la dispoziție o gamă largă de modele de mobila tapitata, începînd cu cele mai simple canapele și fotolii, și, finisînd cu paturi tapitate, canapele coltar și multe alte varietăți de mobilă. 

Designul estetic, confortul inedit, calitatea și durabilitatea sunt criteriile pe care trebuie sa le dețină un modern model de canapea. ”ARAMA R ” produce mobila moale concepută de a se plia perfect în orice tip de design interior, fie că este vorba de simplul și rafinatul clasic sau un extravagant și inovator modern. Modelele noastre de canapea sunt menite de a adăuga locuinței Dumneavoastră  un plus de rafinament și subtilă eleganța . 

 

Principalele proprietăți  pe care le deține mobila moale confecționată de compania noastră sunt 

  • Ergonomie 
  • Design cu forme flexibile 
  • Rezistență
  • Caracter modernist
  • Optimizarea spațiului

Întregul său design, cît și fiecare minuțios detaliu al său, fusese prudent gîndite de specialiștii noștri, astfel incît mobila moale finită de marcă ”ARAMA R ” să reprezinte o veritabilă capodopera, demna demnă de a fi plasată chiar și în cele mai impecabile locuințe.

Noi posedăm soluții pentru oricare gust și buget, fiind în putere de a satisface chiar și cei mai exigenți clienți. Dovadă acestor argumente sunt referințele pozitive ale clienților noștri și fidelitatea continuă a acestora. Produsele brandului nostru sunt cunoscute bine pe piață, sunt apreciate la justa valoare și recomandate. Vă invităm în showroom-ul nostru pentru a Vă convinge că perfecțiunea mobilei există și că Dumneavoastră sunteți demni de a o poseda.