Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

HOL  ÎN CHIȘINĂU
HOL ÎN CHIȘINĂU

HOL ÎN CHIȘINĂU

Când deschideți ușa casei sau a apartamentului, intrați, în primul rând, în hol. Lucrul principal, care vizează mobilierul din acest spațiu, presupune crearea unui teritoriu confortabil,  îl care ai avea plăcerea, zilnic, să te pregătești pentru plecare la serviciu.

Aici, toate trebuie să fie „la îndemână”: și îmbrăcămintea exterioară, și cheile, și o umbrelă în caz de ploaie. Iată de ce, atunci când alegeți mobilier pentru o cameră precum este un hol în Chișinău, cel mai bine ar fi să-i planificați din avans planul de amenajare și interiorul. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și, eventual, chiar și bani.

 

ALEGEREA MOBILIERULUI

Alegerea mobilierului pentru hol nu este o afacere atât de simplă după cum pare la început. Există mai multe aspecte, care ar trebui luate în calcul înainte de a face o achiziție:

Dimensiunea și forma spațiului. Amplasarea optimă a dulapurilor, rafturilor și consolelor în niște coridoare după plan standard se poate dovedi o sarcină deloc ușoară, deoarece acestea, de regulă, au o formă pătrată, dreptunghiulară sau alungită, cu uși care dau în alte încăperi. Anume de aceea, dacă spațiul holului dvs. are formă pătrată, cel mai bine este să optați pentru mobilier compact: un dulap cu secțiuni mici, o comodă, o canapea mică sau o bancă pentru schimbarea încălțămintei. Amplasarea mobilierului de-a lungul pereților opuși va contribui la economisire de timp, iar o oglindă montată pe ușa de intrare va mări vizual spațiul.

Totuși, în cazul în care coridorul dvs. este lung, instalarea unui dulap încorporat cu sistem de glisare va fi soluția ideală. Sus, vor fi montate corpuri de iluminat de tip spotlight, iar ușițele vor fi din sticlă mată sau oglindă – astfel veți obține o extindere a încăperii înguste.

Numărul de persoane care locuiesc într-o casă sau un apartament. Configurarea mobilierului din coridor depinde și de cât de mare este familia care locuiește în casă. De exemplu, o familie numeroasă, bineînțeles, nu se poate lipsi de un dulap-cupeu spațios, cu rafturi și compartimente pentru hainele și încălțămintea întregii familii. În același timp, dacă holul este destinat pentru un singur locatar, vor fi suficiente o consolă compactă pentru pantofi, un puf mic și un raft pentru telefon.

Combinația de stil. A venit momentul pentru a vă alege mobilier pentru hol. Să nu uitați că acesta trebuie să se combine cu stilul interiorului întregii locuințe. Decorurile, accesoriile, culoarea, materialul – toate trebuiesc gândite până la cele mai mici detalii.

Astăzi, pentru a alege mobilier pentru o încăpere precum este holul în Chișinău, nu este nevoie de cine știe ce eforturi. Va fi destul să se decidă privitor la stil: fie că este „high-tech” cu elemente din oțel cromat sau fibră de sticlă, sau va fi stilul clasic cu iluminare neobișnuită și uși glisante, decorate cu vitralii diferite și orice alte figuri de decor urmându-vă propriul gust. Proprietarii de case private ar putea analiza variante de mobilier de lux din specii naturale scumpe  în stil country sau rustic. În același timp, costul mobilierului pentru hol de la producător va fi de câteva ori mai mic decât cel din saloane. Alegând mobilier la noi,  alegeți produse de înaltă calitate, care corespund tuturor standardelor internaționale de la început până la sfârșit.