Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila moale la comanda (mobile tapitata) in Chisinau

Mobila moale la comanda (mobile tapitata) in Chisinau

În prezent, un interior modern este imposibil de imaginat fără mobila moale (capitonata), căci, anume o canapea moale și confortabilă sau un fotoliu, conferă locuinței noastre maxim confort și relaxare pe cinste.

 

 

În afară de casă, mobila moale la comanda se potrivește perfect în orice birou, conferă ambianței respectabilitate și face odihna angajaților și clienților mai comodă și confortabilă.

Un set tradițional de mobila tapitata este considerat a fi o canapea si doua fotolii, care, de regulă, sunt expuse în camera de zi pentru primirea oaspeților și confortul a însăși gazdelor casei sau în incinta unui birou (în sala de asteptare). Cu toate acestea, în decursul timpului,

viziunile moderne asupra mobilei au suportat careva schimbări, iar în prezent a devenit în vogă utilizarea suplimentară la modele de canapea coltar a unui puf sau mini canapea. O pereche de fotolii poate fi ușor înlocuită cu o canapea de trei locuri, iar un hol spațios (antreu) poate fi decorat cu canapea formată din șase  segmente, ale cărei elemente pot fi plasate atât împreună, cît și separat.

 

Mobila tapitata și realizările noastre

În procesul de producere a seturilor de mobila moale,  fabrica «ARAMA R» utilizeaza doar cele mai calitative materiale, care se caracterizează prin durabilitatea lor de neegalat, etanș și rezistență. In fiecare an, aceste materiale sunt perfecționate, astfel încât nivelul de calitate a mobilei devine din ce în ce mai înalt. Din acest motiv - mobila moale la comandă realizată de compania «ARAMA R» a devenit cu adevărat durabilă și impecabilă.

Pentru a cumpara mobila tapitata este necesar de a ține const de anumite caracteristici, în caz contrar, procesul de căutare a unui model adecvat vă poate lua din timp nu doar o sumedenie de zile, ci chiar și luni.

Cel mai important element al oricărui model de canapea este carcasa. Pentru confecționarea acesteia se folosește PAL, lemn sau placaj. Fiecare dintre aceste componente este dotat cu propriile sale caracteristici unice: de exemplu, un placaj este cu mai ușor decît PAL - ul, în schimb un PAL se deosebește semnificativ prin durabilitatea sa. Un cadru de lemn este considerat a fi cel mai natural și, prin urmare, unul dintre cele mai scumpe materiale.

Materiale de umplere pentru mobila moale

Materiale de umplere a unui mobilier tapitat sunt de asemenea importante, deoarece ele determină ușurința exploatării acestuia. Puf, pene, fetru și vata sunt clasificate în rîndul materialelor naturale. În timp ce spuma, sintepon (poliester) și penopoleuritanul - în rîndul celor sintetice. Aceste materiale au proprietatea de recuperare a formei în urma unei presiuni, dețin excelentele caracteristici de durabilitate și termorezistență.

Tapițerie

Pentru tapițerie este folosită o varietate de stofe, precum și piele naturala sau artificială.

Având în vedere faptul, că mobila in Chisinau este utilizată de obicei pentru agrement, în procesul de alegere a tapițeriei este extrem de important să țineți cont de calitatea materialului. El trebuie să fie plăcut la atingere, dar, de asemenea, destul de practic.

Cel mai ecologic și respirabil material este considerată pielea, dar astfel de alegre este destul de costisitoare. Pentru tapițerie din stofă sunt folosite microfibra, gobelen, turmă și altele. Apropo, tesatura de goblen este nu numai trainică ci și originală, mulți designeri o asociază cu adevarată operă de artă, menită de a impresiona chiar și cei mai exigenti cumpărători.

Specialiștii fabricii de mobila «ARAMA R» cu mare plăcere vă vor acorda suport în alegerea unui set de mobila moale, care nu doar va satisface gusturile Dumneavoastră, ci și va aduce un sentiment de confort și note de caldură, potrivindu-se perfect interiorului oricărei locuințe moderne.

Mobila moale la comanda in Chisinau, de la compania «ARAMA R» - reprezintă un stil de neegalat și o calitate inedită pentru mulți ani înainte!