Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Unde în Chisinau poate fi găsită o canapea de colt?!

Unde în Chisinau poate fi găsită o canapea de colt?!

Canapelele de colț au devenit, în mai multe încăperi, întruchiparea confortului și a stilului. Anume acest detaliu al interiorului ne captează atenția, grație posibilității sale de transformare inedită.

Mai mult decît atît, canapelele de colț sunt universale din punct de vedere al amplasării acestora.

Astăzi putem găsi o mulțime de modele moderne pentru orice tip de încăpere – canapele pentru salon, bucătărie, dormitor și chiar coridor. O canapea de colt, semnificativ economisește spațiul, mai ales dacă comparăm acest detaliu al interiorului cu setul obișnuit de canapea de proporții în set cu o pereche de fotolii.

Canapele de colt în stil modern, perfect se încadrează în designul general al oricărui apartament. Aici puteți schimba foarte multe lucruri, reieșind din elementul de bază – canapeaua de colț moale, compactă, stilată. Astfel de canapea mereu va atribui încăperii nuanțe de noutate și confort, va permite să redați zonelor spațiale o funcționalitate deosebită. Canapelele de colț pot fi destinate pentru o cameră de copii sau maturi, pot avea dimensiuni mari și mici.

 

Cum și unde mai bine să amplasăm canapeaua de colț?

Canapeaua de colț pentru salon, de regulă, prezintă elementul locului de dormit. Și aici sunt importante textilele corespunzătoare. Există și variante de canapele de colț de oficii, destinate pentru zona de recreație. Designul modular al acestor canapele, bucură posesorul acestui obiect de mobilier prin posibilitatea sa de a schimba constructiv interiorul. Simplitatea transformării canapelei de colț într-un pat multifuncțional, promovează popularitatea acestui element de mobilier în apartamente cu planificare individuală și suprafață diferită. Însă, ca și orice alte tipuri de construcții de mobilier, canapelele de colț pot avea avantajele și dezavantajele sale. În primul rînd, canapelele trebuie să fie neapărat confortabile și pe placul stăpînilor spațiului. Aici este foarte important de a găsi o soluție optimă pentru amplasarea canapelei, adică – «în unghiul potrivit».

Canapeaua de colț, conform caracteristicilor sale tehnice, poate avea laturi de diverse lungimi, bancheta poate fi poziționată din partea dreaptă sau stîngă a acesteia. Piesele detașabile sunt menite de a Vă ajută la determinarea amplasamentului canapelei. Majoritatea modelelor moderne foarte ușor se montează și se schimbă cu locurile. În procesul de alegere a dimensiunilor canapelei de colț, precum și a semnificației ei funcționale a cesteia, ar fi bine să atrageți atenția la materialele de finisare din care va fi confecționată canapeua.

Este de dorit să alegeți canapeaua cu carcasă de lemn sau cu carcasă integrală de metal. Tapițeria trebuie să fie rezistentă, confecționată din piele sau textile. În prezent, sortimentul de canapele de colț nu posedă limite și permite fiecărui cumpărător să-și aleagă elementul de mobilă pe placul său și conform posibilităților individuale. Este important să nu vă pierdeți și să găsiți canapeaua perfectă, care va răspunde tuturor preferințelor Dumnevoastră! Vă poftim în show-room-ul companiei «Arama R»!