Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

face comanda de pat în Chișinău
face comanda de pat în Chișinău

Cum e correct să alegi un pat și unde poți face comanda de pat în Chișinău?

Alegerea patului se bazează, de obicei, pe percepția personală de confort. Dormitorul este locul unde fiecare articol de mobilier servește pentru relaxare.

Modelele actuale de paturi ne bucură prin varietatea sa de nuanțe, forme, stiluri. Putem alege un pat după lățime, înălțime, lungime, prezența finisajelor decorative și elemente de design suplimentare.

În primul rînd, patul trebuie să fie după plac, să corespundă interiorului după design sau să creeze direcția aspectului exterior de design, să servească o perioadă lungă de timp, să fie de calitate și ecologic. Deci, să începem cu alegerea datelor dimensionale. Dacă luăm lățimea standard a patului de 140 de centimetri sau un pat dublu de 160 centimetri, atunci astfel de pat e confortabil de plasat chiar și pe o suprafață mică, unde deja sunt plasate unele obiecte de mobilier. Pentru un pat cu parametri standard e ușor de ales salteaua, în caz contrar achiziționarea se face la comandă. Patul cu parametri standard permite instalarea în cameră și a unui pătuc pentru copil.

Un pat confortabil – garanția sănătății și a bunei dispoziții!

Alegerea patului după lungime depinde de parametri individuali. Patul se consideră aproape de standard atunci cînd atinge aproximativ 180 centimetri în lungime. În ceea ce privește înălțimea, aici lucrurile depind de designul individual al patului. Înălțimea patului este aleasă și după funcționalitate. Marginile mai joase sunt mai comode pentru persoanele în vîrstă.

Dacă patul este înalt, atunci îl puteți echipa cu un spațiu suplimentar sub pat, puteți să instalați sertare, ceea ce este foarte comod. De obicei, carcasa după înălțime ajunge aproximativ la 90 de centimetri. Însă, aici avem o mulțime de variante. Există și varianta cu paturile elevatoare. Pentru a obține o funcționalitate sporită, putem alege construcțiile de carcase comode. Un sortiment larg de paturi putem găsi în salonul show-room al companiei «ARAMA R» care se află în aceeași clădire cu sediul principal al companiei.

E foarte important să țineți minte că modelul patului nu trebuie să pară drept «o ladă» pentru somn!

Combinația armonioasă a aspectului exterior al camerei cu designul patului este avantajoasă în oricare încăpere. Însăși proprietarul alege carcasele masive sau modele cu un design mai sofisticat. Cei care doresc să economisească, ar trebui să acorde atenția unor modelele de paturi mai econome. De exemplu, puteți cumpăra un pat fără picioare ornate cu tăblii de lux și fără spătare.

Puteți lăsa de o parte studiul aprofundat legat de siguranța și comoditatea construcției și a materialelor de finisare, iar toate "neajunsurile" în materie de design se pot compensa cu cele mai bune textile. Și în final, nu uitați că cel mai important lucru pentru care achiziționați un pat - este însăși somnul sănătos și profund.