Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Blaturi pentru casă confecționate din piatra artificială în Moldova ( Chisinau)

Blaturi pentru casă confecționate din piatra artificială în Moldova ( Chisinau)

Bine ați venit pe pagina oficială de internet a companiei « Arama R» - a cărei activitate de bază constă în proiectarea designului și fabricarea mobilierului de calitate pentru orice gust și buget.

Unul dintre domeniile noastre de producție sunt și blaturile de bucătărie din piatră artificială, ce pot fi comandate în Chișinău și pe întreg teritoriul R. Moldova.

Vă propunem să utilizați un calculator special pentru a calcula costul blaturilor din piatră artificială.

În timpul procesului de lucru în industria mobilei, compania noastră a reușit să adune o mare experiență și să construiască relații de încredere cu clienții și partenerii săi, ceea ce demonstrează numeroasele distincții și scrisori de recomandare emise în adresa noastră. În baza dreptului de distribuitor exclusiv al mărcii «Du Pont» din Republica Moldova, compania «Arama R» este gata să vă ofere cea mai calitativă piatra artificiala din Republica Moldova (Chișinău).

Puteți cumpăra piatra artificiala în scopuri personale sau de producție, sau puteți comanda la noi mobila pentru casă sau birou, cu utilizarea acestui material. În orice caz, beneficiile vor fi la maxime justa valoare. Deoarece, prețurile la piatra artificială, pe care suntem gata să le oferim – sunt cele mai mici de pe piață! Acest lucru înseamnă că suntem în afara concurenței!

Dacă ați decis să vă ameliorați interiorului, conferindu-i rafinament, stil și eleganță, atunci, piatra artificială este cea mai corectă decizie!

Utilizarea pietrei artificiale în industria de mobila:

BLATURI DE BUCĂTĂRIE

Confecționăm la comandă blaturi de bucătărie, fără articulații, de orice formă, dimensiune cît și configurații. Aceste produse nu au nici o microfisură, articulații, linii de legătură și pori - ceea ce înseamnă că, veți putea înlătura cu ușurință orice murdărie de pe suprafață, fără a vă îngrijora că aceasta va absorbi grăsimea și mirosul.

Și asta nu e tot! Piatra artificială este un material aproape indispensabil în mobilierul de bucătărie, are o rezistență la temperaturi ridicate, are o rezistență chimică sporită, fiind cea mai durabilă și convenabilă suprafață pentru bucătărie.

BLATURI PENTRU PERVAZ

Deja nu mai sunt acele timpuri cînd, cele mai elegante pervazuri erau considerate cele din lemn. Acum, la modă e pervazul care se întinde ușor formînd o masă sau o suprafață de lucru.

Un astfel de design nu va fi doar un punct estetic în interiorul bucătăriei, ci va avea și o sarcină funcțională. Cum este realizată o astfel de idee de design: în partea largă a pervazului se încorporează o chiuvetă, în timp ce, dedesubt, se așază fațadă mobilierului de bucătărie.

O astfel de soluție vă permite o utilizare optimă a spațiului, pînă la cel mai mic centimetru. Datorită tehnologiei fără sudură, ce este aplicată în procesul de fabricație, precum și ansamblul de produse din piatra artificială Corian și Montelli, mobilierul Dvs poate avea forme non-standard ce vor accentua interiorul bucătăriei și gustul proprietarului.

BLATURI PENTRU BAIE

Piatra acrilică sau piatra artificială Montelli și Corian, de asemenea, poate fi folosită la confecționarea mobilierului de baie. Ideea e că acest material este dotat cu o rezistență mare la umiditate, ce reprezintă un avantaj imens în astfel de spații, neavînd în ziua de azi omologi competitivi. Pătrunderea umidității este exclusă, deoarece, piatra artificială este aplicată fără sudură. Piatra Montelli și Corian permite confecționarea chiuvetelor, a blaturilor și a ecranelor speciale pentru baie, și chiar însuși a căzilor de baie. Acest tip de material nu necesită o îngrijire specială și reprezintă un punct atractiv pentru orice interior.

Cu lista de prețuri puteți face cunoștință atît pe site-ul nostru, cît și în biroul companiei «Arama R». Prețul blaturilor din piatra artificială Montelli și Corian, va depinde de dimensiunea, culoarea și textura materialului. Pentru o informație mai detaliată, contactați specialiștii noștri la numărul de telefon: 079959504, sau 079959544.

De ce e mai bine să comandați la noi

  • Prețuri de la distribuitorul exclusiv Comandați de la distribuitorul oficial, prețurile mici și asortimentul larg vă vor surprinde plăcut!
  • Vînzarea, fabricarea și montarea
    Noi oferim o gamă largă de servicii: vânzarea plăcilor de piatră artificială Montelli și Corian, confecționarea mobilei folosind piatra artificială, instalarea acesteia, precum și serviciile ulterioare.
  • Termenii de confecționare Cei mai convenabili și scurți termeni de confecționare a produselor
  • Asigurarea calității

Controlul asupra calității mărfurilor fabricate se realizează pe parcursul tuturor etapelor de producere.