Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

UNDE CUMPĂRĂM SCAUNE ÎN CHIŞINĂU
UNDE CUMPĂRĂM SCAUNE ÎN CHIŞINĂU

UNDE CUMPĂRĂM SCAUNE ÎN CHIŞINĂU

Mai mulţi dintre noi apreciază drept ceva prozaic scaunul ca piesă de mobilier, aşa de parcă acesta ar fi un obiect simplu care servește drept loc de șezut, fără a purta vreo încărcătură stilistică pentru interior. Dar, de fapt, această piesă de mobilier poate fi o completare excelentă pentru orice idee de design. Ne-o demonstrează în permanenţă designerii cu experiență, care ne îndrumă cum și de unde să cumpărăm scaune în Chișinău astfel încât acestea să creeze confort și să decoreze interiorul prin aspectul lor timp de mai mulţi ani.

Care sunt tipurile de scaune

 În funcție de tipul de scaun diferă şi destinaţia sa. Acestea pot fi de următorul tip:

  •  Scaune de bucătărie. Există o mulțime de materiale pentru fabricarea lor, printre care lemnul, plasticul și metalul. Este mai bine să alegeți articole tapiţate cu țesături anti-murdărie, uşor de curățat. Culoarea, forma, dimensiunile pot fi alese în funcție de preferinţele clientului.
  •  Scaune din lemn. De cele mai multe ori, acestea sunt fabricate din stejar și mesteacăn, deoarece aceste specii de lemn au o rezistență înaltă și nu se tem de umiditate. Aceste scaune sunt apreciate pentru frumusețea și caracterul ecologic, astfel încât pot fi utilizate în orice interior.
  •  Scaune din metal. În ciuda cadrului metalic, aceste modele sunt ușoare. Ele ar putea fi numite cel mai durabil și elegant accesoriu. Arată perfect în încăperile în stil hi-tech, minimalist și alte trenduri moderne. Cât despre unde să cumpărați scaune metalice în Chișinău, aceasta nu este o întrebare dificilă, deoarece astfel de modele pot fi găsite în sortimentul propus practic de fiecare producător.
  •  Scaune din plastic. Acesta este un mobilier ieftin, ușor și simplu în utilizare, atât pentru cabane de vară, cât și pentru ieşiri „la iarbă verde”. Nu se teme nici de murdărie, nici de ploaie. Mobilierul este uşor de pliat, dar din cauza fragilității sale, poate crăpa dacă este supus acţiunii unor greutăţi mari.
  •  Scaune împletite. Sunt fabricate din bambus sau lozie. Sunt deosebit de solicitate pentru utilizarea în stiluri rustice, de tip country. Sunt foarte rezistente la uzură chiar și pe timp umed sau la temperaturi ridicate.
  •  Taburete. Acestea se deosebesc de scaunele obișnuite prin absența spetezei, prin greutate și gabarite mai mici. Pot fi din lemn, metal sau plastic.
  •  Scaune de bar. La fabricarea lor se poate folosi lemnul sau aliajul cromat. Pentru a le conferi stabilitate, scaunele de bar au picioare și dispozitiv de reglare a înălțimii. Modelele pot fi cu sau fără spetează. Scaunele în sine asigură perfect atmosfera festivă dorită în local.
  •  Scaune pentru calculator. Din cauza șederii îndelungate la calculator, modelele sunt proiectate pentru a oferi un confort maxim pentru spate. Acest tip de scaun este echipat cel mai adesea cu un mecanism special pentru schimbarea înălțimii și curburii spetezei.

 Pe lângă opțiunile enunţate, piața mobilei oferă și modele combinate, care pot fi o opțiune excelentă pentru decorarea unei camere în designul preferat. Astfel, scaunele din plastic sau lemn cu cadru metalic vor oferi oricărui interior un exclusivism deosebit. Și de unde să cumpărați scaune pentru casă, în Chișinău: de la un producător bine-cunoscut sau un antreprenor individual începător – fiecare va decide de sine stătător, pentru că fiecare îşi are propriile cerințe faţă de vânzător și costul produsului.