Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

CUM ALEGEM UN PAT ȘI UNDE ÎL PUTEM COMANDA ÎN CHISINAU?
CUM ALEGEM UN PAT ȘI UNDE ÎL PUTEM COMANDA ÎN CHISINAU?

CUM ALEGEM UN PAT ȘI UNDE ÎL PUTEM COMANDA ÎN CHISINAU?

De regulă, la baza alegerii unui pat stă o percepție personală a confortului. Dormitorul este locul în care fiecare piesă de mobilier servește pentru relaxare.

Modelele moderne de paturi ne bucură printr-o varietate de culori, forme, stiluri. Putem alege un pat după lățime, înălțime, lungime, finisaje decorative și elemente de design suplimentare.

În primul rând, un pat trebuie să placă, designul său trebuie să se potrivească interiorului general sau să creeze un trend pentru proiectarea dormitorului, să servească pentru o perioadă lungă de timp, să fie de înaltă calitate și ecologic. Deci, să începem selecția cu datele dimensionale. Dacă optăm pentru un pat standard de 140 de centimetri sau un pat dublu de 160 de centimetri, un astfel de pat mereu îl vom putea instala chiar și pe o suprafaţă mică, unde deja există mai multe piese de mobilier. Pentru un pat cu parametri standard este mai ușor de ales o saltea, în caz contrar cea din urmă va fi cumpărată la comandă. Cu un pat de dimensiuni standard veţi putea instala lângă acesta şi un pătuț pentru copii.

 Un pat confortabil – o garanție a sănătății și a bunei dispoziții!

 Alegerea unui pat după lungime depinde de parametrii individuali. Cel mai apropiat de standarde este patul cu lungimea de aproximativ 180 de centimetri. În ceea ce privește înălțimea, designul individual al patului decide foarte mult. Înălțimea patului este, de asemenea, selectată şi din punct de vedere al funcționalității. Balustradele mai joase permit unei persoane în vârstă să folosească patul.

 Cu un pat înalt, putem echipa spațiu suplimentar sub partea inferioară a cadrului, încorpora sertare, ceea ce este foarte convenabil. De obicei, înălţimea cadrului este de aproximativ 90 de centimetri. Totuşi, aici pot fi mai multe variante. Există, de asemenea, variante şi cu paturi rabatabile. Pentru a creşte gradul de funcţionalitate, se pot alege cele mai convenabile construcţii-cadru. O gamă specială de paturi poate fi găsită în showroom-ul companiei ARAMA R, situat în aceeași clădire cu sediul central al companiei.

Este bine să ţinem minte că modelul patului nu trebuie să semene cu o „cutie” pentru dormit!

 Combinația armonioasă dintre designul interior al camerei și designul paturilor este benefică în orice încăpere. Vor fi preferate cadrele masive sau modelele cu un design rafinat – alegerea este în exclusivitate a cumpărătorului. Cei care doresc să economisească bani ar trebui să ia în considerare modelele de paturi la preţuri prietenoase bugetului. De exemplu, se poate cumpăra un pat fără picioare ornamentate și fără tăblie de lux, fără spetează.

 Putem lăsa pentru un studiu atent chestiile privind siguranța și comoditatea construcției şi a finisajelor, compensând toate "neajunsurile" de design cu materiale textile bune. În fine, nu trebuie să uităm că principalul lucru pentru care este cumpărat un pat este un somn sănătos şi dulce.