Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

MOBILĂ PENTRU SALON - Living Chisinau
MOBILĂ PENTRU SALON - Living Chisinau

MOBILĂ PENTRU SALON - Living

Salonul este fața unei case și lui îi revine unul din rolurile centrale în interiorul general. Anume el are menirea să creeze în casă o atmosferă de ospitalitate și să contribuie la o comunicare agreabilă în familie și la întâlniri plăcute cu oaspeții dragi.

 De regulă, salonul ocupa unul dintre cele mai spațioase si deschise spații ale casei. Iar în apartamentele cu o suprafață mică, el poate combina zona de dormit și sufrageria. De aceea, atunci când alegeți mobilier pentru salon, este important să țineți cont de sarcina care va reveni acestei camere în casă sau în apartament.

Cea mai importantă parte a oricărui salon

Fiecare salon ar trebui să aibă propriul său așa-zis „punct central” în jurul căruia urmează să fie creat interiorul camerei. Acest element poate fi reprezentat de o  masă sau un televizor, iar în jurul lor, de regulă, se aranjează canapele și fotolii . În plus, puteți adăuga un perete cu rafturi și suporturi originale. Prezența unui șemineu în salon poate deveni „vișinica de pe tortă” în orice interior.

Materiale si tapițerie

Pentru confecționarea de mobilier pentru living în Chișinău, compania „ARAMA R” folosește o mare varietate de materiale: de la ieftine la cele selecte. De exemplu, MDF cu furnir sau suprafață laminată este opțiunea cea mai fiabilă și ecologică. Mobilierul mai scump este confecționat din specii naturale: stejar, pin, nuc etc. La solicitarea clientului, mobilierul moale poate fi tapițat cu țesături naturale sau piele artificială. Pentru umplutura internă, în activitățile de producție, se folosește spuma poliuretanică, puful sau părul de cal. Sticla de înaltă rezistență, de diferite texturi și nuanțe,folosită la confecționarea blaturilor pentru mesele de cafea și mesele de sufragerie le va oferi calități antișoc și durabilitate.

Alegerea culorii și stilului

Fiecare dintre noi își are propriile idei despre cum ar trebui să fie cu adevărat atmosfera de acasă și care anume atribute de interior creează un confort unic. Totuși, pentru a face interiorul salonului elegant și armonios, va trebui să se țină cont de câteva particularități ale modului de a alege culoarea și mobilierul pentru salon. Într-un salon vor fi potrivite tonurile atenuate, dar și soluțiile coloristice vii. Interiorul va deveni ideal atunci când toate elementele sale sunt asortate după culoare și vor forma un tot întreg. Cât privește soluția stilistică vizavi de mobilier, atunci aveți toată libertatea pentru a vă manifesta pe deplin fantezia. O variantă potrivită pentru salon ar fi integrarea mai multor stiluri, de exemplu, să combinați utilizarea materialelor naturale în stil ecologic cu suplețea formelor și a ornamente africane art-deco.

Atunci când aranjați mobilierul în salon, este important ca spațiul să aibă un aspect ospitalier și să le poată povesti oaspeților despre cordialitatea gazdelor. Puteți atârna niște tablouri sau să puneți pe ici-colea niște bibelouri dragi inimii, care vor dărui senzații de căldură sufletească. Un fotoliu-balansoar vechi lângă șemineu se va integra și el de minune în interiorul salonului și va predispune la odihnă și liniște.

Specialiștii fabricii de mobilă „ARAMA R” vă vor ajuta cu drag să alegeți pentru salon mobilierul după propriul dumneavoastră gust, făcând o alegere care va aduce un plus de confort și căldură pentru locuință. La dorință, există opțiunea de fabricare a mobilierului la comandă.