Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Fabrica de mobilă din Chișinău
Fabrica de mobilă din Chișinău

Fabrica de mobilă din Chișinău

În lumea modernă bucătăria de mult a încetat să fie o simplă locație pentru gătirea bucatelor și mîncarea lor. Astăzi această încăpere este ceva mai mult,aici membrii familiei, prietenii si cei apropiați se intilnesc pentru a petrece timpul impreuna.. De aceea inventînd interiorul pentru bucătărie, este obligatoriu de înțeles bine ce își dorește proprietara casei și toată familia ei.

Datorită unei ambundețe largi de mobilă pentru bucătărie, care practic orice fabrică din Moldova o poate oferi, cumpărătorii au posibilitatea de a cumpăra nu doar produse de calitate și originale, dar și practice. Rămîne doar de a determina tipurile de decor a interierului bucătăriei Dumnevoastră.

 

 

Pregătirile pentru alegerea corectă a mobilei

Pentru ca asortimentul de mobilă să fie ținut corect, este obligatoriu să vă mențineți următoarelor obiective:

  • Proiectul bucatăriei. Poate fi creat de către un designer sau de Dumneavoastră. Prezența proiectului ajută să complecteze corect spațiul în bucătărie: să așeze mobila, să amenajeze tehnica și alte elemente ale bucătăriei.
  • Prezența reparației. Pînă la instalarea mobilei este de dorit ca încăperea să se supună unei reparații minime. Aceasta va permite de prevăzut unde este nevoie de instalat prizele, întrerupătoarele, să se rezolve întebările cu canalizarea, TV și alimentarea cu gaz.
  • Măsuri. Este obligatoriu de efectuat din nou după ce a avut loc reparația. În așa mod, apar dimensiuni corecte în spațiu, ținînd cont de amplasarea sistemelor de inginerie, ferestre și deschiderea ușilor. 
  • Aparate și echipamente de uz casnic. Trebuie să fie alese din timp, în aces caz nu vor apărea probleme cu chiuveta, aragazul, teracota și frigiderul.

Alegerea materialelor

După ce completați mobila, rămîne doar de ales materialul. Astfel fiecare fabrică de mobilă din Moldova oferă o varietate largă:

  • PAL laminat sau asa numitul DSP  - caracterizat prin durabilitate și prețurile mici per metru patrat
  • MDF – are o bună calitate, datorită căreia deține nișă de mediu în segmentul de preț. Poate fi vopsită în oricare culoare, după dorința cumpărătorului.
  • Lemn natural – un variant de elită pentru echipamentul în bucătărie. Pentru a comanda o bucatarie din lemn natural, este nevoie de a face o comandă prealabilă și un design-machet.
  • Metal, plastic, sticlă. Se privesc foarte bine individual cît și în combinație unul cu altul. Alegerea corectă depinde de dorința și portmoneul cumpărătorului.

În ceea ce privește suprafața mesei, pentru fabricarea ei sunt utilizate variații de piatra naturala și artificiala, DSP acoperită cu un strat de material plastic sau aluminiu și altele. Paleta de culori și texturi sunt prezentate clientului pentru a face alegerea în conformitate cu gust și preferințe individuale.

Șorțul de bucătărie și furnitura la fel pot fi folosite în mod deosebit. Producătorii de mobila de bucatarie din MD va vor propune cu plăcere să instalați panourile din metal sau piatră.

După cum se vede, dintr-o varietate de opțiuni și combinații de stiluri și culori, care sunt gata să vă propună practic fiecare fabrică de mobilă din Moldova, pot doar ””să va fugă ochii”.Dar nu trebuie de uitat de preferințele personale, atunci și stilul interiorului va fi recreat în totalitate exact și dispoziția proprietarei va fi mereu la maxim.