Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Fotolii în Moldova
Fotolii în Moldova

Fotolii în Moldova

Nimic nu înfrumusețează mai frumos casă ca mobila. Nici podeaua scumpă, nici tapetele moderne nu pot oferă încăperii comoditate, aspect frumos. Un desing original pentru păreți, un dormitor frumos și un fotoliu comodă în Moldova – acestea sunt lucrurile principale a interiorului oricărei cămeri, unde, fără îndoială vei dori să te odihnești și să te relaxez cu familia. În majoritatea cazurilor în trecut canapelele se cumpărau în set cu patul, ce garantau conbinația de culori, de stil și factura tapițăriei.

Însă astăzi totul s-a schimbat – canapeaua este un element individual în interiorul casei, unde își îndeplinește funcția de una singură. Ea poate fi masivă-pufoasă, aspră, luminoasă sau pur și simplu puțin aspră. Pentru a înțelege mai bine, care este cel mai optimal variant de fotolii md pentru interiorul casei, este necesar să vă gîndiți la caracteristicile principalele, care le posedă  fiecăre fotoliu, atît în pereche cît și  în singurătated.

Canapeaua: trăsăturile caracteristice pentru confort

Îndreptînduvă într-un magazin de mobilă în  căutarea unei canapele în Moldova pentru casa Dumneavoastră sau apartamentul,  trebuie să trageți atenția la unii parametri, cum ar fi:

Atîncimea scaunului, precum și înălțimea spătarului scaunului;

Nivelul de relație a regidității între spătar și scaun;

Uniformitatea contactului corpului cu scaunul toate punctele necesare;

Unghiul spătarului față de scaun; 

Tipul suspensie pe arcuri;

Probabilitatea de contracție în momentul așezării pe canapea;

Forma și dimensiunile; opțiuni estetice (stil, materiale, și de tapițerie).

Cumpărînd fotolii Chisinau, desigur nu neglijați dorințele Dumneavoastră și posibilitățile, pentru că cineva poate să prefere modelul cu scaunul moale și adânc, iar cineva poate să facă alegerea la modelele mai aspre.

Recomandații la alegerea unei variante optimale

Din an în an piața de mobilă este gata să predispună zeci de modele a anui anumit tip. Designerii încearcă să uimească cu formate noi și cu alegeri neobișnuite. Și oricare model se va tipări la inimă, este important să rețineți unele recomandații. Și anume:

  • Materialul de umplutură a canapelei și meganizmul cu arc- acestea determină efectul elasticității. Materialul necalitativ poate fi demonstrat la apariția rapidă a unor urme.
  • Elasticitatea canapelei -  poate fi simțită în timpul așezării pe canapea. De la început apar senzații de concort și  finețe,  după mărirea efortului se mărește și elasticitatea. 
  • Umplere interioară. Aceasta poate fi sintipon, holofaiber,sintipuh,  și alte tipuri de materiale, care are propriile sale plusuri. De exemplu, sintepon este cel mai des utilizat, care nu absoarbe umiditatea și nu este periculos pentru mediul înconjurător. Holofaiber are o structură moale a fibrei, ce o face moale, respirătoare, și nu este inflamabilă. Sintipuhul se deosebește printr-o foarte mare capacitate de a menține căldura,nu absoarbe mirosuri străine și nu se teme de umeditate. Fără îndoială alegînd fololii md moale, care se bazează în primul rînd pe caracteristicile exterioare și în al doilea rînd ghidat de ideea inerentă, a viziunei pentru mobila perfectă. Dacă Dumneavoastră doriți să primiți calitate, și exteriorul materialului ”în același pachet” atunci adresanțivă la compania de mobilă  ARAMA R. Personalul firmei vă vor arăta un asortiment de mobilă,incluziv canapelele. Vă vor ajuta să alegeți  variantele potrivite și sigure, și vă vor bucura cu prețurile accesibile. Din partea Dumneavoastră este nevoie doar să achitați și să admirați mobila cumpărată în cercul de prieteni și în sînul familiei