Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Comanda mobila la pret avantajos – la noi imposibilul este posibil!

Comanda mobila la pret avantajos – la noi imposibilul este posibil!

 Posesorul casei sau al apartamentului rezolvă mai multe probleme concomitent atunci cînd se gîndește la achiziționarea unui mobilier nou. În primul rînd, trebuie să cumpărați doar atributele necesare de mobilier, și, respectiv, este foarte important să puteți alege corect mobilierul.

Procurarea sau comandarea mobilei nu înseamnă nu înseamnă un lucru ales din întîmplare. În al doilea rînd, este foarte important să respectați principiile de ergonomie și economie, la efectuarea fiecărei cumpărături de acest tip. În asemenea situații este importantă nu doar gîndirea creativă,ci și simțul designului. Faptul în care împreună, aceste două principii vor genera un rezultat așteptat, poate însemna că lucrul a fost efectuat corect.

Mobilierul ne ajută să creăm în casă o atmosferă absolut specială. Este recomandabil de a cumpăra un mobilier rezistent și calitativ, căci acest element al interiorului este conceput pentru mai mulți ani de exploatare. Noi cumpărăm mobila pentru oficiu și casă o dată în cîțiva ani, de aceea, va fi avantajos să-l cumpărăm cu un preț convenabil. Nu întotdeauna un preț exagerat garantează desăvîrșita calitatea a produsului.

Achiziționarea mobilierului trebuie să devină un eveniment plăcut, de aceea trebuie să ținem cont și de unele momente importante. În primul rînd, trebuie să aveți idee cum ar arăta mobilierul după formă, stil, detalii, pentru ce tip de încăpere este prevăzută. Bucătării, saloane, dormitoare, mobila pentru copii – toate aceste elemente pot fi decorate expresiv și stilat sau din contra discret, însă cu un gust deosebit.

 

Comanda o mobila și a nu da greș – o misiune realizabilă!

Uneori este destul de suficient doar să schimbați în interior cîteva elemente, pentru a transforma semnificativ interiorul în totalitatea acestuia.

  • Pentru a face acest lucru este suficient să schimbați cîteva obiecte de mobilier – să schimbați amplasarea, să instalați rafturi suplimentare, totalmente să renovați interiorul cu ajutorul serviciului avantajos cu genericul ”mobila la comanda”.
  • În continuare, pentru ca cumpărătura să devină utilă, nu strică să inspectați magazinele de tip show-room, precum și să consultați cataloagele Magazinului on-line «Arama R». Alegerea trebuie să decurgă din mai mulți parametri, cum ar fi: preț-calitate, funcționalitate, compatibilitate.
  • Concentrîndu-vă pe un obiect de mobilier, trebuie să vi-l imaginați în încăpere, cît de bine se potrivește designul acestuia în concordanță cu celelalte elemente ale interiorului.
  • La cumpărarea mobilei în magazinul «Arama R» sau în varianta on-line, trebuie să țineți cont de costul livrării, precum și de serviciile de asamblare. În showroom-ul «Arama R» adesea sunt zile cînd se organizează vînzări de mărfuri la preț redus, produsele promoționale sunt dotate cu calitate înaltă și design original.

 

Achiziționarea mobilierului se bazează pe faptul că mobila trebuie să fie calitativă, estetică și neapărat sigură. Astăzi este posibil să procurați mobila confecționată de branduri europene de renume. Însă, mai bine să nu vă avîntați după moda care, apropo, costă foarte mulți bani și nu merită efortul Dumneavoastră, ci să faceți comandă sau să cumpărați mobila aici, în Chișinău, în incinta oficiului «Arama R».

Mobila «Arama R» nu doar Vă va crea confort în casă, ci și Vă va servi mult timp, fiind adorabilul accesoriu al întregii familii.