Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Camera de zi (sau Living)  MD
Camera de zi (sau Living) MD

Camera de zi (sau Living)

Fiecare dorește să aibă în casa sa un design original și modern. Camera de zi în Chișinău nu este o excepție. În această cameră petrecem mult timp, spre exemplu aici poți să întîlnești oaspeții, să sărbătorești anumite evenimente și să organizezi mese liniștite în sînul familiei. De aceea pentru a amenaja această cameră avem nevoie de idei noi și tendințe moderne.

Idei pentru un design original în camera pentru oaspeți.

Cum se începe construcția unui proiect pentru un desing în interior? Desigur că în primul și primul rînd se alege culoare. În momentul cînd este alesă culoare, atunci se poate de ales stilul camerei și umplerea camerei cu mobilier și tehnică.

Camera cu Cămine.

Această componentă de design este folosită în mod obișnuit în încăperile spațioase cu un stil clasic. Pentru finisarea caminului folosiți marmură, pietre sau alte materiale. O culoare luminoasă de pereți, țesături frumoase și mobilier solid se definesc cel mai bine în acestă direcție de proiectare.

Pe lîngă un design clasic cu cămin camera de zi poate fi stilată și în stil țărănesc. Utilizarea accesoriilor vechi, elemente de mobilier dure, decorarea originală și textile individuale oferă camerei o atmosferă rurală, focul din cămin va umple camera de căldură sufletească.

Bucătăria în camera de zi în Chișinău.

Combinația dintre bucătărie și camera de zi într-o singură cameră este o tendință des întîlnită de către designeri. Interierul propune de a utiliza pereți transparenți, dar  în același timp și translucidi pentru împărțirea spațiului în zone. Mobila pentru bucătărie trebuie să fie instalat copact și funcțional, instalarea unei vintilare bune va ajuta la evitarea mirosului în zona de odihnă. 

Camera de zi(sau Living) – sufragerie  Această opțiune este de neînlocuit pentru familiile cu bucătărie modestă, dar cu un număr mare de membri ai familiei. Aspectul oferă camerei o mulțime de spațiu liber și confort datorită absenței părților surzi. Într-o astfel de cameră de zi puteți cu ușurință să așezați masa după care să vă puteți relaxa pe canapea.

Interiorul camerei de zi: caracteristici de design

Indiferent de stilul ales – arta deco sau țărănesc, designerii moderni tind la următoarele principii de bază:

  • Să folosească materialele ecologice și în siguranță
  • Preferința pentru desene calme și neutre atunci cînd aleg imaginile pe fundalul pereților.
  • Simplitate și coincidență în decorarea și amenajarea mobilei.
  • Lumină maximă și spațiu în cameră
  • Funcționalitatea situației și fără dezordine
  • Utilizarea ca bază a nuanților și culorilor strălucitoare pentru evidențiere.

La prima vedere se pare că alegerea stilului pentru camera de zi este o sarcină simplă-  dar în procesul acesteia există o opinie diferită.  Doar crearea unui interior -  nu este un set de elemente, dar combinarea anumitor elemente unu cu altul și aplasarea lor împreună. Plus la toate, camera de zi în Chișinău, și interiorul ei trebuie să fie amenajată mai bine ca celelalte camere în baza preferințelor și gusturile proprietarilor,în acest caz va fi creat un sentiment de completitudine și armonie a designului.