Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila moale in Chisinau
Mobila moale in Chisinau

Mobila moale in Chisinau

Care este elementul ce uneşte sufrageria, dormitorul, camera pentru copii și chiar antreul? Bineînţeles, prezența mobilierului tapițat. Avându-l, este ușor să-ţi asiguri în aceste camere confortul necesar și să-ţi organizezi un spațiu confortabil. În Moldova, mobila moale modern este reprezentat de o varietate largă de modele, culori și configurații. Prin urmare, amenajarea interiorului acestor camere nu va provoca îndoieli și dificultăți, ci va inspira noi idei și concepte.

Elementele de bază ale mobilei moale

Canapeaua. Elementul cel mai moale și, prin urmare, elementul preferat. Gama sa este diversificată în mod regulat cu cele mai noi modele, printre care găsim nu numai canapele pliabile și canapele de tip carte cunoscute de mult timp. Aici găsim și sisteme modulare, care, datorită posibilității de instalare individuală a fiecărui compartiment, sunt atât de solicitate astăzi.

Fotoliul. În interior, are rolul unui element separat și complet. O pereche de fotolii, care stau în mod tradițional la măsuța de cafea, au devenit desuete. În zilele noastre, un fotoliu pliant modern sau un fotoliu extensibil poate fi ușor amplasat şi în birou, şi în bucătărie, și în camera pentru copii. Totodată, confortul nu va fi afectat, deoarece un astfel de mobilier nu necesită mult spațiu.

Otomanul și puful. Otomanul este un analog compact al canapelei, căruia îi lipsește o cotieră. Când este desfăcută, structura reprezintă o canapea dublă, potrivită pentru încăperi cu un spațiu liber minim. Pufurile reprezintă un tip de mobilier tapiţat în Chișinău – de gabarite mici, dar destul de rezistent. Poate înlocui cu ușurință scaunele și fotoliile obişnuite, fără a reduce din calitate și confort.

Tapițeria: o varietate de materiale

Atunci când alegeți o canapea sau un otoman, o atenție deosebită revine materialului de tapițat, deoarece de acesta depind durabilitatea produsului și aspectul său armonios.

Cele mai răspândite materiale sunt:

  • Goblenul – un material rezistent la uzură, plăcut la atingere, include material sintetic în compoziția sa;
  • Catifeaua – din cauza suprafeței scămoşate, nu se distinge prin funcţionalitate, dar are un aspect de-a dreptul regal;
  • Pielea naturală – un material mereu solicitat la un preț comparabil cu calitatea sa înaltă;
  • Pielea artificială – un substitut al pieii naturale economic şi respirant;
  • Velurul – o țesătură accesibilă, nu foarte durabilă datorită rezistenţei scăzute la abraziune.

 Alegând mobilier tapițat în Chișinău, ar trebui să decideți în prealabil privitor la configurația, culorile și materialul tapițeriei acestuia. În aşa caz această sarcină nu va ajunge să fie o căutare inutilă și epuizantă într-o varietate nesfârșită de mobilier, iar Dvs. veți găsi rapid opțiunea cea mai potrivită pentru casă.