Despre mobila

Proiectele Noastre
Remarcabile

Cu mândrie dorim să vă prezentăm cele mai bune lucrări ale noastre, multe dintre ele realizate în Chișinău, Moldova.

Mobila in Chisinau MD
Mobila in Chisinau MD

Mobila in Chisinau MD

Compania „ARAMA R” vă propune mobilă incorporată la comanda și dulap la comandă, care pot fi comandate atât în combinație cu restul serviciilor companiei noastre, fie separat. Mobila personalizată încorporată în parametrii apartamentului vă permite să profitați la maximum de spațiul disponibil. Mobila poate fi integrată în diverse deschideri, nișe și colțuri - astfel, ergonomia încăperii poate fi îmbunătățită semnificativ. Configurația fiecărei piese de mobila este proiectată cu mare atenție de către tehnologii și designerii noștri, drept urmare clientul primește produsul final calitativ, funcțional și compact.

 Fabricarea modelelor de mobila la comandă in Chisinau vă permite să ascundeți defectele de perete și comunicațiile din încăpere. Țevi, contoare de energie electrică - toate acestea pot fi ascunse prin instalarea unui dulap stilat și practic sau a unei bucătării funcționale multilateral. Utilizarea de usi proiectate la comandă, care se deschid în spațiul exterior în module, uși glisante ușor manevrabile, oferă economii semnificative de spațiu și conferă interiorului un plus de stil și confort. Mobila incorporata, în special, include bucatarii, mobila pentru living și dulapuri. Într-o locuință modernă bucătăria comodă și confortabilă ocupă un loc separat și deosebit. Ar trebui să fie la maxim adaptată pentru a găti și de a servi atât o cină obișnuită, cât și una sofisticată, să fie funcțională și frumoasă și, de asemenea, să se încadreze în dimensiunile și caracteristicile încăperii. Mai multe informații despre modele de bucatarii incorporate din colecția ARAMA-R pot fi găsite în compartimentul „Bucătării” a site-ului nostru.

Specialiștii companiei ARAMA-R vor crea un proiect pentru fiecare model de mobila pentru bucatarie, living, antreu, dormitor, luând în consideratie cu particularitățile spațiului casei Dvs., a fiecărui centimetru de spațiu, și doar apoi îl vor întruchipa în realitate. La fel vom face și cu noul Dvs. dulap glisant, realizat de compania noastră. Pentru mai multe detalii, Va rugam sa consultați compartimentul „Dulapuri glisante”.

 Expresia mobila la comanda in Chisinau a devenit deja o parte a vieții noastre de mult timp, ea vorbește de la sine și este ușor de înțeles pentru toată lumea. În centrul oricărui model de dulap există un corp rigid, spre deosebire de mobila incorporata, astfel de model de mobila nu are nevoie de fixare suplimentară. Absența unor piese moi în mobilier definește hotarul intre dulap și mobila moale, care include fotolii, canapele, coltare etc.

 Fiecare persoană tinde să aleagă pentru sine astfel de mobilier care să corespundă in totalitate preferințelor, gustului și ideilor sale despre confort si stil. Mobila la comanda moderna in varianta personalizată permite ca toate sertarele, rafturile, de diferite înălțimi, lățimi și adâncimi să fie aranjate după cum dorește clientul – într-un mod funcțional și unic. Orice spațiu liber din cameră poate fi utilizat și, în același timp, totul va arăta armonios și nu va interfera unul cu celălalt. 

Designerii calificați  ai companiei ARAMA R vor ajuta fiecare client să găsească cea mai bună opțiune pentru locuința sa. Ei vă vor asculta toate dorințele, vă vor oferi soluții avantajoase pentru a reda funcționalitate viitorului set de mobila la comanda in Chisinau. Împreună cu clientul, vom crea un design original și unic pentru locuinta Dvs. Veti rămâne fi mulțumiți de atitudinea și profesionalismul specialiștilor noștri față de munca lor și întruchiparea dorințelor Dvs.

 Prețurile noastre pentru mobila realizata la comanda in Chisinau la nivel cu mdedia prețurilor in oras. În același timp, calitatea materialelor și asamblarea mobilierului nostru încorporat este la cel mai înalt nivel, comparativ cu ofertele prezente pe piața industriei de mobila din Moldova.

 Sunteți în proces de renovare și aveți nevoie de mobila la comanda sau de un dulap nou? Sau poate pur și simplu ați decis să actualizați mobila din locuința Dumneavoastră? Atunci nu ezitați să ne contactați!